lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Lahti kv ja viikon kootut

Viime viikko meni hurahtaen, mutta lähes joka päivä käytiin vähän koiria treenaamassa lenkin lomassa. Torstaina oltiin pellolla piilottelemassa esineitä, ja aiempaan nähden Riisi toimi loistavasti. Tajusin lopettaa ajoissa, kerrankin. Taidan treenata tähän etäisyyttä valmiiksi pellolla, ennenkuin yritän siirtää asian metsään, jossa se jostain syystä on niin paljon vaikeampaa.


Perjantaina tokoiltiin molempien kanssa. Piippa joutuu ryhdistäytymään, kun tokokisat odottavat Virroilla 24.11... Hyvin se pelittikin, vähän haettiin seuraamispaikkaa, paikkaa merkillä ja paikkaa kaukoissa jne... Ens viikolla alkaa ruudun tehokertaus.

Riisi opettelee seisomaan jääntiä, muun pikkusäädön lisäks. Noudoissa tehtiin ainakin kertaluontoisena jonkinlainen läpimurto, neiti kantoi kapulaa liikkeessä mun rinnalla + kohti.
Pe iltana oli koko köörin turkinhuoltosessio. Riisi nautti joka hetkesta, sitä saisi kammata ja nypyttää 24/7 , jos jaksaisi. Piippa yritti paeta, mutta joutui luopumaan parista takkusestaan. Myös marsupojat joutuivat kynsihuoltoon ja pieneen karstaus&siistintäsessioon.
Tänään vietettiin näyttelypäivää Lahdessa. Viimeisen ilmottautumispäivän extemporepäätös ilmoittaa Dima erikoistuomarille aiheutti myös Riisin mukaan lähtemisen, muuten olisin ajanut tyhjällä autolla Hesasta Diman saapuessa Virroilta käsin. Schapeja oli ilmoitettu 27kpl hollantilaiselle John Waubenille. Dima sai tänään EH:n ihan oikeutetusti, joskin en ihan tajunnut arvostelussa kohtaa, jossa tuomari väittää että etukulmaukset ovat ok, mutta takakulmaukset liian vahvat ja pilaavat siten liikkeet ja ylälinjan... öö, mielestäni Diman suurin heikkous on suora etuosa eikä se takaosakaan liian kulmautunut ole. Ja maximum size tänään.

Sitten odoteltiin tovi jos toinenkin, että briardit alkoivat. Huuru oli vuorossa ensin, PU2 sert ja cacib. Riisi jäi karvan verran veljestä eli PN2, sert ja vaca. Jälleen kerran, olisi se cacib maistunut tännekin, mutta...

Plussaksi voi laskea senkin, että sain samalta reissulta talvirenkaani mukanani Hesaan, enää tarvitsee saada ne Golfiin alle. Tosin nyt sää näyttää vielä aika kesäiseltä.
Illan pimetessä oltiin kotona, saunaan, jonka jälkeen odotti pitsa&sidukka. Nyt odottaa enää uni - ja aamulla briardien treenit.

Ei kommentteja: