maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Kesäpäivityksiä
Kesä on tullut sitten viime päivitysten. Muutimme kesäksi maalle Piun ja Riisin kanssa ja arki on sujunut vauhdikkaasti!

Toukokuussa haimme Ahvenanmaalta uuden perheenjäsen, Piun siskontytön Diman - joka myös Irma nimeä "tottelee". Tuo pikkuneiti jää syksyllä asustamaan Virroille, mutta kesäkausi touhutaan kolmen koiran voimin. Allekirjoitan neuvon "ei kahta pentua yhtäaikaa" täysin, sen verran aivottomia nämä kakarat yhdessä ovat. Dima on oikein reipas schapenpentu, vaikuttaa noin sata kertaa räväkämmältä kuin tätinsä. Aika näyttää millainen persoona Dimppa on aikuisena.

Riisi on kasvanut - ehkäpä myös vaivihkaa komistunut ja viisastunut ??? vauhtia riittää ja varsinkin velipoika Clintonin kanssa painiessa tuntuu että järki pakenee kokonaan. Toisaalta Riisi on myös hyvin helppo ja uskoo mitä sanotaan. Meidän iso sylivauva!Piu hankki itselleen rennon kesäloman ansaitsemalla toukokuusa viimeisen ykköstuloksen tokosta ja tulemalla valioksi. Valiojuhlia ollaan pidetty ja tullaan pitämään varmasi vielä moneen kertaan!

Ei kommentteja: