perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Viikko on edennyt reippaasti kaikenlaista puuhastellen. Runsas ulkoilu on pitänyt kolmikon suht rauhallisina sisätiloissa ja kaikenkaikkiaan arki on ollut helpompaa kuin oletin. Dima on yllättänyt fiksulla käytöksellään, se ei juurikaan lenkeillä ota häiriötä mistään. Kolmikko ohittaa liki löysin remmein myös vastaantulevat koirat.


Keskiviikkona oli tokoilupäivä, pari muutakin schapparia tuli Viikkiin opiskelemaan. Piu sai pitkästä aikaa treenailla isojen tyttöjen juttuja ja mukavat häiriötreenit sai pennuillekin.


Torstai-ilta vierähti Kirkkonummella hakutreeneissä. Dimpe pääsi makkararinkiin -ja oli tietenkin tohkeissaan. Tosi hieno juttu, että se oli noin kontaktinhakuinen ja reipas ventovieraille. Häntä vaan heilutti koiraa. Riisi laukkoi hommat läpi täyttä vauhtia. Erittäin intensiivisesti se kävi läpi makkararingin ja lopuksi sille tehtiin yksi peräänajo. Piun kanssa koitettiin palautella mieleen raunioilla opittua ilmaisua. Piu ei oikein keskittynyt työhönsä (tai sit se sekoitti esineruutuun), mutta jonkinlaiset pistot saatiin tehtyä ja tuli se rullakin sieltä.

Ei kommentteja: