torstaina, lokakuuta 26, 2006

Lokakuun loppumista odotellen

Kohta kuukausi on lusittu sateista lokakuuta. Päivityksiä ei ole tullut tehtyä, kun ei ole tehty mitään erityisempää.

Dimpe oli Hesassa lopulta kolme viikkoa, ja trion kanssa elo oli hauskaa -joskin aika koiraisaa. Varsinkin, kun loppua kohti sää muuttui märäksi ja kolmen koiran peseminen tuolla minikokoisessa kylppärissä on aika extremeä.

Pari viikkoa oltiin taas tienpäälläkin, kierreltiin Pirkanmaalla moikkailemassa tuttuja. Tähän kuului tietenkin myös pidemmän kaavan mukaan Riisin sukulaisvierailut Siitamaan.
Reissaaminen on sen verran haitannut harrastuksia, että hakutreeneihin tuli kolmen viikon tauko. Muutaman kerran on sentään tokoiltu ja Virroilla innostuttiin aloittelemaan esineruutua. Alkukankeuden jälkeen Riisi tajusi, että myös metsässä voi leikkiä. Into on muutaman harjoitteen kautta kasvanut, ja nenäkin toimii. Kyllä siitä pikkuhiljaa hyvä tulee. Tarkoitus olisi ennen talven tuloa ottaa vielä muutaman jäljen sarja ja jatkaa sitten keväällä -jospa vaikka jonkun ohjauksessakin.


Riisin mittariin kolahti viime viikolla 10kk -voiko se oikeasti olla jo noin iso tyttö? Aikuistuminen näkyy ehkä karvanlähdössä, pentupumpulia lähtee tällä hetkellä ihan mukavaan tahtiin -tietenkin, kun junioriluokka odottaa. Seinäjoella pyörähdetään harjoittelemassa ennen lähtöä Puolaan. Maailmanvoittajassa toisistaan mittaa ottaa 138 briardia, ja vain 20 junnunarttua. Reissun jälkeen ollaan viisaampia -myös siitä millaista on matkustaa tuon välillä melko vauhdikkaan junnutrion kanssa.

Ei kommentteja: