torstaina, marraskuuta 15, 2007

Jäljillä ollaan


Me ollaan tehty oma ennätyksemme. Viimeisen viikon aikana ollaan tehty 7 jälkeä, plus pari ilmaisutreeniä ja jopa pari tottisvääntöä. Ja kyllä koirasta alkaa nähdä, että työskentely varmentuu. Katsotaan mitä jatkossa, jaksaako Couch pitää meidät liikkeessä ja koska etelään tulee lumi. Tavoitteena olisi kisaaminen ensi kaudella - jätetään laji varoiksi mainitsematta ;)


Piun kanssa ollaan vähän koitettu muistella evl:ää, tokokisat lähestyvät uhkaavasti. Tässä kohtaa sanoisin, että tavoitteena on tulos, mutta ihan ykköseen asti ei taida taso riittää... Esimerkiksi ruutu on ollut sen verran hukassa -tai ainakin se merkki siitä alusta, etten jaksa uskoa sen korjaantuvan. Tunnari on tehty viimeksi elokuussa, kai se riittää?


Allekirjoittaneen opintojen deadline lähenee ja silti mitään ei tapahdu. Ahdistaa. Mieli vaan "juoksentelee" mukavampien asioiden parissa.


...ja nyt lähdemme Sipooseen tuulettumaan, Riisi pääsee huiskaamaan (ja ehkä myös uimaan...) Arvon kanssa. Ja sitten on odotettavissa pannari-iltamat :)


Ei kommentteja: