sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Aurinko löytyi!

Takana aurinkoinen ja kaunis viikonloppu! Tästä täytyy erikseen mainita, koska viime aikoina(viikkoina) ei ole nähty kuin sadetta eri voimakkuuksilla...

Oikeastaan on pakko jatkaa viikon takaisesta, sillä viime viikonloppuna Piu tsemppasi agilityareenoilla. Lauantain ja sunnuntain aikana oli yhteensä neljä kolmosten kisaa ja viimeiseltä radalta Piu ja Mari tsemppasivat nollatuloksen. Mahdollisuus olisi ollut ehkä jopa palkinnoille, mutta Mari jäi matkalla tutustumaan pituusesteeseen hieman tarkemmin ;) Jatkoa seuraa...

Viikolla ei tapahtunutkaan muuta merkittävää kuin vesisade ja ukkonen. Näitä riitti...

Tänä viikonloppuna on nautittu ulkoilmaelämästä, kun kerran kelikin parani kertaheitolla. Lauantai vierähti Hämeenlinnan näyttelyssä. Riisikin oli ilmoitettu, mutta jätimme sen kotiin masunsa (?) kanssa lähinnä tautien pelossa. Kennelyskää kun kuulemma on liikkeellä. Huurun sain pyöräyttää kehässä ja lujaa me koitimme juostakin. Kovin korkealle se ei riittänyt... Edellisenä viikonloppuna Huuru saikin aivan loistavan arvostelun Kouvolan ROPistaan "This dog has the wow-factor! Magnificent specimen of the breed. The broadest of the square skull. Superb stop. Deep, broad underjaw. Big black nose. Lovely reach of neck. Narrow shoulders, good. Massive bone. Suberb deep chest. Nice topline. Good angulation. Strong hocks. Correct hook tailset & both double dewclaws. Most elegant movement." Sen avulla täytyy siis jatkaa ;)


Sunnuntai vierähti kotosalla, porukat olivat myös puuhamassa "mökkitalkkareina". Lauantaina täällä oli kannattu puut liiteriin siistiin pinoon ja leikattu nurtsi. Sunnuntaina otettiin työn alle tv, siis sen näkymättömyys. Mä kiipesin katolla aikeena kääntää antennia, mutta en sitten ikinä mennyt perille asti koska homma osoittautu mahdottomaksi meidän työkaluilla, sitäpaitsi harjatiilet oli irti ... Sitten tutkittiin kaikki piuhat ja asetukset, kunnes viimein paljastui vielä yksi edellisten asukkaiden jäynä. Antennipiuha rasian sisältä oli viilletty poikki. Sen onneksi sai asennettua uudelleen ja nyt näkyy telkka. En siis joudukaan heittämään hyvästejä tohtori Houselle!


Hmm. kaiken tämän keskellä on jännitetty, ahdistuttu ja odotettu Riisin huomista ultraa. Totuuden hetki ... Toivottavasti saan naputtaa huomenna tännekin iloisia uutisia!?!

Ei kommentteja: