torstaina, helmikuuta 19, 2009

Vilua ja nälkää ....

Eli makkarin lattiantasossa oli hetki sitten +4 lämpöä ja karkinnälkä alkaa olla melkoinen!


Eilen oltiin Tampesterissa, joten lämmitysilta jäi väliin. Se selittää sisälämpötilan. Nyt on teholämmitys päällä ja eiköhän täällä kohta ala tarkenemaan. Tosin makkarin eristyksessä täytyy olla jotain vikaa, koska illalla lämmityksen jälkeen mittari keikkuu +19 ja aamulla herätessä on enää +14. Noh, kohta on kevät! Toukokuussa me tänne muutettiin ja silloin alkoi pysyä sulana ilman suurempia lämmitystalkoita.

Me ollaan Ätsiin kanssa harjoiteltu remmikävelyä jonkinverran ja ihan täällä kotonakin opeteltu remmissä pissaamista. Maanantaina ulkoiltiin taas koko viisikon kanssa Maritan lähistöllä jäällä ja sillä reissulla Ätsii teki elämänsä kolmannen kakan remmissä.
Eilen kaupungissa oli eka kertaa suht helppoa ulkoilujen suhteen, sain tuon illan aikana pissaamaan kaksikin kertaa ja lopulta myös kakkaamaan! En ole todellakaan voinut tälläistä ongelmaa kuvitellakaan tähän kuvioon!
Ulkoilulenksu muutenkin sujui kolmikon kanssa hyvin, koiria ohiteltiin urakalla ja emäntä oli ainoa joka käyttäytyi "huonosti". Tai siis huomautin jokaiselle, etteivät päästä koiriaan remmissä tervehtimään meidän poppoota. Meillä on aina ohitettu moikkaamatta ja niin tehdään jatkossakin. Tuntui kaupungilla olevan vaan selviö, että kaikki on kavereita. Argh (jostainhan ne aggretkin täytyy saada).
Talvi on itseasiassa antanut parastaan viime päivinä, aurinko on näyttäytynyt ja pakkasesta huolimatta ulkoilu on ollut mukavaa. Nämä muutamat kuvat kertovat aika hyvin arjen menosta ja melskeestä. Ätsii on otettu laumaan hvyin mukaan, vaikka se välillä meinaa jäädäkin kolmanneksi pyöräksi Riisin ja Clintsun paineissa. Se ei tosin pentua itseään haittaa ;)
Riisi ja Clint
leikkii
pennulla


Kaali
&
Hätsii
painii
Ulkopuolinen ?Clintsun
girlfrienditEi kommentteja: