torstaina, lokakuuta 15, 2009

Vihdoin!

Viime viikko meni hyvin tiiviisti töissä, kun isäntäväki oli käväisemässä Bratislavassa maailmanvoittajashowssa. Varsinainen show näkyi olleen ainakin staffikehässä, tuomari oli aikas ylimielinen omanlaisensa...monesti koiriin sentään kosketaan. Noh, ei tuonut titteliä Bambi, eikä myöskään veli Diesel. Diesel kyllä voitti avointen urosten joukon ja sai sertin, mutta titteliin asti ei charmi purrut. Videolta näki kuinka Valtavia siellä oli suurin osa koirista, ehkä fawnit vielä isompia. Ihan kamalia poneja. Niin sääli!


Avointen luokassa toiseksi tuli Riisin sulho Tchibo. Ja kuin lohdutuspalkinnoksi Riisi LOPULTA aloitti juoksunsa maanantaina! Hiukanko tätä on odotettu ! Nyt juoksu on täysillä käynnissä ja astutussuunnitelmat ovat täydessä käynnissä. On mietitty siemennystä ja luonnollista , autoa ja lentokonetta. Tällä tietoa tosiaan hyppäämme Rimpan kanssa koneeseen ja matkaamme hoitamaan hommat luomuna. Neidin - vai rouvan- kanssa on kyllä niin ihana reissata, kun se on niin helppo ja luotettava.

Hiukan jänskättää ja hirvittää, että tuleeko tulosta. Odottajia on monta ja onhan tähän panostettu. Kaikki meni viimeksikin niin hyvin ja tulos oli tyly. Ehkä sitten olimme liian aikaisessa tai jotain... Nyt otamme enemmän prokuja ja varaamme aikaa perilläoloon enemmän. Tchibolla on jälkeläisnäyttöä ja sperma on tutkittu erinomaiseksi. Riisistä otettiin varoiksi kilpparitestit, jotka olivat ihan normit. Kaiken pitäisi siis olla kunnossa!


Nyt vaan peukut pystyyn, että reissumme sujuu hienosti ja tuliaisetkin tulevat mukaan! Joululahjoja on sitten jaossa, jos olette olleet kiltisti.


ps. Meille ei tule neljättä koiraa *viheltelee* - ei, oikeasti ei.

Muistoja vuoden takaa

3 kommenttia:

Pia, Tara&Momo kirjoitti...

Peukutuksia vielä tätäkin kautta, että tällä kertaa tärppää!

Ja jostain kumman syystä tuo "meille ei tule neljättä.." pisti naurattamaan ;D.

Tuula Tanska kirjoitti...

Onnea reissuun! Toivottavasti tämä kerta tuottaa tulosta.

Annamari kirjoitti...

Lykkyä pyttyyn ja lahjoja jouluksi!