tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Arkea ja juhlaa
Wappuhulinoinnin jälkeen alkoi työputki, jolle ei nyt vielä näy loppua. Katsotaan koska Bambi tällä kertaa palaa reissuiltaan :)

Team T-siskot ovat ottaneet iloa irti elosta - eikai töissä tarvitse tylsää olla ?

Wappuaattona koirat jäivät kolmatta viikonloppua peräkkäin hoitoon ja me suunnattiin eväinemme juhlahumuun. Juu, kivaa oli eikä siitä sen enempää. Asiallisesti taapersimme kahden jälkeen kotiin läpi juhlakansan. Hämmäntävän paljon oli kansaa liikkellä keskellä yötä! Ja se lasinsirujen määrä ahdisti ja paljon.

"Aamulla" sitten haettiin koirat ja siirryttiin Kuhmalahdelle puupinon kimppuun. Kaksi päivää hurjaa työleiriä... no juu ;)

Muutti ne klapit liiteriin, mutta ehdittiin nauttia luonnon hiljaisuudesta, saunoa, syödä jne. Tikkari hupsahti kahdesti päälleen järveen - ja sekös oli hauskaa. Pieni pyysi järveä kovasti leikkimään. Ätsii kävi toki uimassa tämän tästä, joten pitihän meidän kaksijalkaistenkin rohkaistua ja käydä saunasta räpiköimässä. Se oli K Y L M Ä Ä!
Oli kyllä ihana istua kuistilla täysin tyynessä ja äänettömässä illassa katselemassa auringonlaskua. Päivän hilskauksesta uupuneet koirat jaloissa makaamassa -ja juu, hempeillään nyt - siinä toisen kainalossa.
Vaan se arki koittaa ja määrää takaisin kaupunkiin...
Ei kommentteja: