tiistaina, huhtikuuta 19, 2011

Mökkikausi alkoi!

Kevät on tullut ja myös minä olen herännyt henkiin! Yhtäkkiä sitä onkin aikas pirteä ja jaksaa touhuta ihan eri malliin kuin talvipimeällä. Ei sillä ettäkö jotain aivan ihmeellistä olisi aikaan saatu. Tai no, jotain sinnekin päin ;)

Viime keväiseen malliin olemme päättäneet muuttaa toukokuuksi Kuhmalahdelle tekemään kaikkea pientä mökki&pihapiiriremonttia ennenkuin vuokrakausi oikeasti alkaa.

Ja puuhaahan riittää, kun sitä alkaa keksimään. Puuliiterin katto jo uusiutui, minäkin uskalsin sinne kiivetä! Seuraavia hommia onkin klapikoneen käynnistys ja niiden klapien siirto sinne liiteriin... Seiniä pitäisi eristää ja maalata jne. Sisustuskärpänen puri sen verran että uusi sänky &sohva saavat huonejärjestystä hieman mullilleen.
Seuraava kuukausi sitten kuljetaankin töihin hieman eri reittiä ja taas se pahin: EI internettiä!!!!

Pari viime viikonloppua on jo maalla vierähtänyt ja kyllähän koirat ovat nauttineet. Ne saa olla ulkona aamusta iltaan, peti on tehty rappuselle ja auton ovi on yleensä auki, jos sinne haluaa mennä huilimaan. Pikkuturrit olivat avustamassa viime viikonlopun touhuissa ja nuoriso luonnollisesti rypi jokaisessa tulvaojassa jne.

Riisi kävi ultrassa ja monta pientä pennelia polski mammakoiran vatsassa. Toukokuun lopulla on siis Boondock´s L-pentueen aika ponnistella maailmaan. Sitä ennen Anu koittaa ponnistella kotisivut valmiiksi "juhlan kunniaksi".

Sitten valokuvamuistoja:

Talviturkit heitetty...
Tikkari rakennushommissa - ei pitäisi kai olla noudoissa ongelmia, kun se vasaralla toimii aika hyvin ;)

Tikkari

Häpsii


Dima


Ryhmäpotretti


...ja sitten lenkille ;)


Ilta-auringonpalvontaaYleistunnelmaa ;)Tomerat grillivahdit

Ei kommentteja: