tiistaina, elokuuta 16, 2011

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Nyt tuo kulahtanut sanonta on kyllä pitänyt paikkansa. Meidän muutto kävi nimittäin kovin helposti. Eikä meillä mitään tarkkaa ”laatikointistrategiaa” ollut, mutta niin pitkään (ainakin minä) Tampereelta oltiin lähdössä, että nyt lopulta operaatio sujui polkan tahtia.
Maanantaina tehtiin kaupat ja saatiin avaimet . Illalla käytiin ihmettelemässä ”mitä tulikaan tehtyä” kierros Kontiokujalla ja tiistaina sitten ensimmäiset tavarat vaihtoivat paikkaa. Keskiviikkona jäimme eka kertaa yöksi ja koirille se oli lopullinen muutto. Torstaina muuttivat marsut ja viimeisten tavaroiden kanssa kissat perjantaina. Reippaana olemme jyyssänneet uutta kotiamme puhtaaksi neliö neliöltä (täällä ei siis ole ihan juuri paikkoja laiteltu…) ja samalla laitelleet tavaroita laatikoista paikoilleen. Nyt on enää muutama sekava jätesäkki purkamatta…


OlohuoneTästä on tullut jo oikein kotoisa paikka, kun tavarat on saatu paikoilleen. Sauna on lämmennyt jo muutaman kerran ja meidän uusi grilli vaikuttaa oikein pätevältä hankinnalta. Ja kyllä tämä ympäristö vaan on ihanaTammelantorin hulinan jälkeen! Eipä ole koirien paljon tarvinnut olla remmin päässä, kun tästä lähtee avarat metsäpolut ihan nurkilta. Vielä kun ensi viikolla saataisiin tuo oma aita kuntoon, niin uskaltaisi pitää vapaammin noita koiria pihassa.

Aita odottaa pystytystään


Grillin kokoaminen ei ollutkaan ihan helppo nakki...mutta ihan ajoissa saatiin ruoka kypsänä pöytään!

Riisi liki eniten nauttii omasta pihasta. Se on taas "herännyt eloon" tai muuttunut lapseksi. Koko ajan se on kirmaamassa lelujen kanssa ympäriinsä ;) Saman se teki kun aikanaan muutettiin Pitkäjärvelle, mutta toki se oli silloin puolet nuorempi.

Kovasti koko ryhmärämä avusti ulkohommissa viikonloppuna

Piu kokeilu syksyn jumppa-asuaan koleiden kelien varalle...

Väsynyttä kansaa koirahuoneessa

Hyvin kotiutunut Ahma

Ei kommentteja: