keskiviikkona, syyskuuta 26, 2012

Itkiskö vai nauraisko ?Syksy on täällä, päivät pimenee niin aamusta kuin illastakin. Kuulaat kirkkaat päivät, kaunis ruska. Not. Vaan sataa, sataa, sataa... kun on satanut pari vuorokautta putkeen, niin alkaa vajota syvyyteen. On ostettu suklaata, on katseltu aurinkorantojen kuvia. Ja nyt on vasta syyskuu!

Noh, jotensakin tämä arki tässä rullaa, koti on kaaoksessa ja kaikkea pitäs tehdä. Ja silti juuri mihinkään ei ole tullut ryhdyttyä. Viime viikon armoton räkätauti ehkä osaltaan söi tekemisen voiman. Syksyn alta Jukka innostui maalaamaan makkarin ikkunanpuitteet - niin pikkutarkkaa hommaa, että olen ollut apuna ainostaan olemalla pois tieltä.
Talvemmalla sitten rempataan viimeinen "makkari" tuoreempaan lookiin.
Pihalla piti tehdä kaikenmoista, kaataa puita, uudistaa kukkapenkkiä, rakentaa aitaa... mutta aina joku asia jää roikkumaan ja koko projekti venyy. Pitkälti ihan tuon ikuisen sateenkin takia. Mutta onhan tuo piha tuossa ensi vuonnakin!


Nyt meillä on ollut tämän viikon täällä iltojemme ilona lainakisu "Vuokko", joka muuttaa Kuhmalahdelle täyttämään Jörön jättämiä isoja tassunkuvia. Pikkuneiti on aika tärpästikkeli, mutta katsotaan nyt kasvaako siitä yhtä hyvä kissa kuin Jörö oli.

Koirarintamalla on vähän koitettu touhuta. Häpsii kävi viime lauantaina Turun ryhmiksessä "hakemassa" viimeisen sertinsä, ihan tyylillä kaveri nappasi ne kolmasta peräkkäisestä näyttelystä!


Häpsii kotimatkalla vartioimassa iltapalaa!


Noh, nyt on näyttelyt näytelty, jos ei forever, niin ainakin vähäksi aikaa...

(juu, meni hermo tähän kuraan, ainaiseen koirien perkuuseen ja siihen että aina joku on takussa. Aika näyttää auttoiko tämä, vai pitääkö koneeseen tarttua vielä toistamiseen...)

Turussa mukana oli myös Riisinpoika Rumpu, joka toistamiseen kipitti itsensä VSP:ksi ja sai nyt toisen sertinsä. Hieno poika Rumpali on, siitä on kasvamassa ihan isänsä kopio. Rumpu jatkaa showuraansa ensi vuonna, toivottavasti yhtä menestyksekkäästi kuin tähänkin asti.


Nyt sitten olisi vuorossa syksyn tokoryhdistymä, pariin kisaan tuon eläimen ilmoitin ja reenit on menneet hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Hitsit tuo nouto ei ole mun bravuuri, aina mä saan ongelmia aikaan sen kanssa. Noh, tällä hetkellä tuon pitäs olla kisakunnossa, mutta aika näyttää millä pistemäärillä kehästä poistutaan...


Ei kommentteja: