sunnuntaina, syyskuuta 01, 2013

Vähän niinkuin Venetsialaiset

Mattilaan ei tullut viikonlopuksi vuokralaisia, joten me mentiin ;) Ohjelmaa ei sinänsä ollut, mutta komeasti ne päivät siinä kuluivat!

Perjantaina käytiin lenksu koirien kanssa ja ne oli aivan tohkeissaan päästessään maalle. Erityisesti Riisi paahtoi menemään kuin viimoista päivää ympäri peltoa. Mummo (toivottavasti kohta...) oli niin elementissään. Toivottavasti Rimppa pysyisi hyvässä kuosissa, ainakin äiteensä Kaali kohta puoliin 12vee painelee edelleen metsissä niin ettei uskoisi!
Lauantaina lenkki tehtiin hiekkamontuilla ja lujaa mentiin sielläkin. Häpsiikin yrittää kovasti ja halu mennä on kova, mutta kyky loppuu aina johonkin... Annoin sen nyt hömpöttää menossa mukana kun se sai olla koko ajan vapaana ja liikkui rennosti. Selvästi se jaksaakin enemmän tuollain rentona kuin remmin nokassa. Mutta josko syyskuun puoliväliin mennessä tiedettäisiin tulevastakin enemmän Häpsiin kohdalla.
Riisi tyylinäyte - alla Häpsiin...
Marita tuli la ip ajamaan Huurulla jäljen Mattilan pellolla. Juu, kyllä me sieltä pois löydettiin ;) ja 5/6 keppiä nousi, mutta kyllähän niissä kulmissa nyt oli ihan ääneenkin sanottavaa... Mutta nenä pysyi matalana ja kaahotusta ei ollut, vaikka vauhtia olikin. Uusi paikka, vieraan tekemä jälki, vieraat esineet - ei paha suoritus.

Juu, paremmin sujui loppujuoksutukset ja kuvaukset pellolla, tosin pilvistyvä keli "toi varjonsa" tähän touhuun. Hiukan me naurettiin ryhmäkuvia ottaessamme, kun tytöt eivät aina symmetrisesti nojanneet toisiinsa... monella olisi vähän eri ongelmat kuvatessaan äitiä ja eri talouksien nelivuotiaita briardnarttuja. Nää ei taida kyllä tietää olevansa eri talouksista ;)


 

Ehtoolla istuttiin Jukan kanssa eka kertaa rauhassa uudella rantasaunalla, joka juuri ja juuri keväällä valmistui vuokralaisten käyttöön. Hyvät oli löylyt ja viilennyt järvikin vielä ihan uimakelpoinen. Ihmeteltiin illan hämärtyessä, kun joku räiski sorsia niin moneen otteeseen. Sitten ulkona huomattiin joku raketti, luultiin sitä hätäraketiksi... noh sitten niitä alkoi tulla joka suunnasta ja muistettiin, että nythän on ne venetsialaiset. Omien tuikkujemme ja sipsipussin voimin siis vietimme tavallamme myös mökkikauden päättäjäisiä!

Ei kommentteja: