torstaina, huhtikuuta 06, 2006


Pari viikkoa on vierähtanyt taas kuin siivillä! Riisi on saanut lempinen Doris - reissunainen... Onneksi se tuntuu viihtyvän autossa hyvin. Eilen kaveri ekaa kertaa hyppäs etujalat itse kyytiin. Käväistiin Virroilla kotimaisemissa kissoja kiusaamassa ja sieltä pölähdettiin kasvattajien nurkkiin painimaan. Velipoikien kanssa oli hienoa...kuten aina. Äitikoira ja Piu lähtivät vuorotellen ulkoiluille kasvattamaan kakaroita, mutta tuntuivat sortuvan samaan lapselliseen vääntöön ;)

Maanantaina Riisi matkusti jälleen kasvattajan suuntaan - tehtävänään toimia matkaseurana Helsinkiin muuttavalle Dieselille. Diesel muutti Votkineille - ja muiden mukana Riisi on onnellinen - ikätoveri painimatseihin muutti ihan liki! Eilen jo käytiin touhuamassa ja katsomassa kuinka iso D on kotiutunut - ja niinhän tuo kulki kuin olisi ikänsä Stadissa asunut.

Riisi on aloittanut hampaidenvaihto-operaation, ylhäällä on jo pari uutta ja ikenet on kauttaaltaan turvoksissa...ja sen kyllä saa kaikki huomata... Neiti on kyllä käyttäytynyt varsin mallikelpoisesti - nyt tuntuu että siisteydessäkin olisi astuttu askel eteenpäin. Öitä on mennyt nyt useampi ihan kuivana.

Ei kommentteja: