sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

PääsiäispyhiäPitkäperjantai vietettiin reissun päällä, yllättäen Turun suunnalla... Piu kävi kisaamassa tokoa. Periaatteessa hyvä suoritus, sen verran kaikkea pientä, että pisteet riittivät vain kakkostulokseen - 1,5p jäi ykköstuloksesta ja siitä himoitusta TVA:sta. Ei tarvinne erikseen mainita että Harmitti.
Kotimatkalla ajeltiin Lohjan kautta ja vietettiin mukava iltapäivä velipoika Dieselin kanssa mökkeilytunnelmissa. Piu, Riisi ja Diesel olivat kaikki vettävaluvia ja nenänpäitä myöten mullassa hetken leikkien jälkeen. Illalla oltiinkin aivan puhki koko porukka.
Eilen vaan nautiskeltiin aurinkoisesta kevätpäivästä ja ulkoiltiin paljon.


Tänään aamu aloitettiin Riisin ensimmäisillä jäljillä. Tein sille kaksi n.10m makkarajälkeä pellolle. Tästä se alkaa... Ensimmäinen jälki meni hieman sähläämiseksi, nenää neiti kyllä osaa käyttää. Toisella pätkällä eteneminen oli jo suoraviivaisempaa ja ihan jäljestämistä. Huomenna jatkuu!
Iltapäivällä vallattiin Viikin pellot ja koirat saivat juosta vähän isommalla porukalla. Riisi löysi kaltaisensa uusimmasta jengiläisestä Arvosta- ikää peräti 7 vkoa.


Ei kommentteja: