sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Vuosi on vaihtunut

Eilen suoritettiin "muutto" takaisin kaupunkiin. Nyt täällä vallitseekin melkoinen sekasorto -lähdetty vauhdilla ja palattu vauhdilla...kukahan siivoaisi hieman??Joulupäivänä metsässä -samalla loman talvisin päivä
Joulu meni rauhallisesti, kuten vuoden vaihtokin. Mitään järkevää ei ole tehty, syöty ja maattu. Koirat on päässeet kerta päivään metsään purkamaan energiaansa, mutta kaikesta muusta nekin ovat olleet täysin lomalla. Hyvä tarkoitus oli toki hyödyntää yhteinen aika Diman kanssa, mutta... ehtii kai sitä joskus treenata.


Riisi ja Dima rintarinnan loskassaSäät on olleet kerrassaan kammottavat. Meillä on siis ihana yhdistelmä ; kaksi pentukarvaansa vauhdilla tiputtavaa teiniä ja jatkuvat märät kelit. ARGH. Onneksi mä ihan oikeasti tykkään harjata koiria ja nuo vielä tykkää olla harjattavana.

Riisi vieraili toki lapsuuden kodissaan ja kasaan saatiin taas oikea pentutapaaminen, kun paikalla olivat myös Huuru ja Diesel. Ajatuksena OLI ottaa katraasta 1vee kuvia ja kimppakuvia, joissa valkea hanki söpösti pölisee... Totuus oli hieman toinen. Päivä ei noussut lainkaan = 0 valokuvaa. Kimppalenkki tehtiin peilijäällä - remmeissä tapaturmia välttääksemme.

Vuosi on alussa - nähtäväksi jää mitä se tuo tullessaan. Suunnitelmia toki on.

Ei kommentteja: