sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Näytelmät


Viikko on taas vierähtänyt. Vaihteeksi olen taas ollut kipeänä, mikä on hieman syönyt energiaa kaikesta. Dima kotiutui hyvin ja kolmen kopla nautti talvisista säistä, tosin nuoskalumi perjantaina oli kaikkea muuta kuin kivaa...


Eilen sitten matkattiin Turkuun näyttelyyn junioreiden kanssa. Briardeja oli ilmoitettu 5, schapeja 30. Tietenkin aikataulut menivät päällekkäin ja meinasi tulla hoppu. Riisi oli hienosti VSP sertin kera, velipoika Huurun ollessa ROP. Iltapäivällä Huuru oli vielä poimittu ryhmässä kuuden parhaan joukkoon -ei hassummin 13-kuiselta junnulta inttinäyttelyssä!
Kesken briardien säntäsin schapekehään, jossa junnunartut jo olivat alkaneet. Dima sai erin ja voitti luokkansa! Isohkosta paras narttu-luokasta se poimittiin jatkoon ja olimme viimeisiä joille sijoituspaikkaa ei riittänyt eli viidensiä. Diman sisko Donna tuli junnutyttöjen toiseksi ja äiti-Diva voitti ensin avoimet nartut ja oli lopulta ROP, tullen myös muotovalioksi.
Dima käyttäytyi näyttelyssä hienosti. Sisäänmeno kahden yli-innokkaan juniorin kanssa oli toki sähläämistä...ja alkuun Dimaa hieman kummastutti ahtaissa paikoissa. Lattiaa se ei yhtään arastellut. Kehässä se käyttäytyi ok, malttoi jopa seistä. Liikkeet ei toki olleet niin rennot kuin ulkona harjoitellessa, mutta kehtaa tuon kanssa toistekin mennä ;)

Ei kommentteja: