keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Joka kevät kun jalkakäytävät sulavat ja kuivavat iskee himo kaivaa lenkkarit esiin ja lähteä juoksemaan. Tämä himo loppuu yleensä ensimmäiseen lenkkiin ja siitä seuraavaan nilkka+polvikipuun... Samoin kun treenikentät kuivavat iskee himo tokoilla. Ja sulat pellot suorastaan huutavat jäljestämään. Valitettavasti tämä himo yleensä hiipuu muutaman alkuinnostuksen jälkeen...









Riisin kanssa me vähän junnataan tokourallamme, kyllähän se makkaran perässä kulkee, mutta... Jos se tästä pikkuhiljaa, pitäs vaan itse päästä eroon ajatuksesta, että pilaan sen. Noudon työstäminen on aloitettu nyt kapulan pitämisellä ja palauttamista harjoitellaan lenkeillä tennispallon kanssa.















Tokokuvat
M.Laurila

Piun kanssa olisi myös hieman työstämistä, jos SM-tokoihin ihan "tosimielellä" meinattaisiin. Seuraaminen on tauon aikana vaan parantunut ja motivaatio myös. Mutta ne vaikeat asiat, kaikki mihin liittyy merkki, ovat kyllä vaikeita yhä. Tai ohjattu nouto toimii edelleen oikealle, mutta se vasen on edelleen mysteerisen kamala. Nyt Piun harrastukset ovat vähän katkolla, koska vasen takajalka vaivaa taas. Ensi viikolla mennään lääkäriin tutkimaan mikä oikein on vialla vai onko kyse kuitenkin vain lihasjumeista. Toivotaan nyt ettei agilityura katkea tähän...


Viime viikonloppuna keskityttiin maastopuoleen, lauantaina tehtiin esineitä. Tai siis Riisi teki. Se tekee töitä mielellään, etsii ja keskittyy, ottaa ja jopa palauttaa, mutta se on armottoman hidas. Sen esineruutu näyttääkin tällä hetkellä tarkkuusetsinnältä. Mutta ehkä varmuus tuo vauhtia?

Sunnuntaina hakuiltiin tällä kertaa schapeporukassa, kun briardien treeneihin ei ehditty (huolestuttavaa, että mulla on koirattomiakin menoja...). Piulla oli yksi valmis ja kaksi lähinnä haamua. Hyvin toimi ja rullat tuli hienosti takaisin. Kaksi maalimiehistä oli lapsia. Riisillä tehtiin kolme haamua, joista yksi lapsihaamu oli niin lyhyt, ettei Riisi sitä kyllä nähnyt. Hienosti siitä näki, että se sai hajun ja etsi hienosti. Tässä treenissä se taas käytti nenäänsä tosi hyvin ja keskittyi. Ja hakumetsällä ei vauhdista ole puutetta!

Ei kommentteja: