tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Viikkokokooma

Viime viikon loppupuoli koitettiin tokoilla vähän joka päivä ja illat rymyttiin noutajakavereiden kanssa metsissä, suolla ja ojissa - juuri sitä mitä turkki kaipaa ennen näyttelyä ;)


Lauantaina heitettiin vähän siistimpi lenkki velipoika Dieselin kanssa ja vähän treenattiin näyttelyjuttuja. Sunnuntaina sisarukset heitettiin samaan autoon ja matkattiin Tampereelle näyttelyyn. Briardeja oli paikalla 23 ja Stefan Sinko arvosteli tehokasta tahtia, aikataulu oli kerrankin tunnin verran etuajassa. Diesel esiintyi junnupojissa, ERI ja luokan toinen sija. Huuru leikki isoveljeä ja oli nuortenluokassa ;) Veli Sininen sijoittui PU3:ksi "isojen poikien" väliin. Riisi otti nuorten luokan haltuunsa ja sijoittui Huurun tavoin PN3:ksi. Molemmat saivat 4. sertin!

Ei paha sinänsä, Riisi on käynyt 4 INT näyttelyä ja napsinut kaikista sertit PN1-PN3 sijoilta. No, nyt lienee syytä keskittyä kasvattalemaan karvoja -miten se meidän lenkkireiteillä ikinä onnistuukaan.


Piu kävi tänä aamuna lääkärissä onnuttuaan viikon kokolailla putkeen. Lenkin ja levon jälkeen se on aina hetken ihan kolmijalkainen ja ehdin päässäni kehittää kaikki mahdolliset vaivat... Tänään lääkäri toi lohtua sinänsä, että koira ontui sielläkin, mutta tutkiessa ja väännellessä ei kipukohtaa löytynyt ja röntgenkuvissa ei näkynyt mitään (kuvattiin lanneselkä, lonkat, polvet, kinner ja varpaat). Vaivaa hoidetaan nyt nivelperäisenä ontumana, kipulääkettä ja cartrophenia sekä tietenkin rauhallista liikuntaa. Hienoa siis ettei ollut nivelrikkoa tms vakavaa, mutta tietenkin vähän häiritsee, kun varsinaista syytä ei selvinnyt. Toivotaan, että kuukauden saikun jälkeen Piu olisi iskussa taas.


Innokkaana valokuvaajana olen ihan pistoksissa näillä ihanilla keleillä, kun kerrankin olisi valoa - mutta kukahan rikkoi kameransa... Nyt ei oteta kuvia ennenkuin on vakuutusyhtiön kanssa selvitelty tuhot...

Ei kommentteja: