lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Hajautusohjelma menestyy!

Jälleen kerran koirat ovat hajautettu harrasteisiin eri puolille maata...
Ja Piu teki sen! Tai Mari... no, kuinka vaan, Piu siirtyi tänään Liedossa agilityn kolmosluokkaan!
Mitä jatkossa seuraa, se on arvoitus kaikille. Fakta lienee, että tällä treeni määrällä (taas helmikuun jälkeen nolla) ei kolmosista mitään luokkavoittoja rapise, mutta käydään nyt jokunen kisa koittamassa. Ja jos kesällä joutaisi pari kertaa treenikentällekin ;)

Piu on ollut nyt ihan kunnossa alkukevään kummallisten ontumisten jälkeen. Lepo ja lääkekuuri kai pikkuhiljaa tehosi ja nyt koko toukokuun Piu on ollut ok, vaikka rasitustakin on ollut. Agilitya tosin ei ole treenattu. Toivotaan, että ontumiset ovat kokonaan takana.


Itse ajelin viikonlopuksi Viikkiin hakemaan kesäksi tavaroita, kun töihin lähtö tuli niin kiireellä, etten ehtinyt kuin tärkeimmät pakata. Samalla reissulla kävimme Riisin kanssa Aptus Showssa näytillä Elina Haapaniemellä. Ihan Riisimäinen arvostelu ja PN2 kera varasertin ja varacacibin. Ei siis hassummin ollenkaan, mutta silti ihan vähän kaivertaa, kun me n i i n olis haluttu se cacib ja sitten jääty kotiin kasvamaan (karvoja ainakin). Mutta eipä nämä tahdon asioita ole ;)

Nyt sitten taas auton nokka kohti Pirkanmaata, työt odottaa.

Ei kommentteja: