lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Helteistä Hulinaa


Kevät on vaihtunut kesäksi ja menoa on piisannut niin työ- kuin harrasterintamallakin.

Viikko sitten vietettiin aktiivinen ja hikinen viikonloppu schapeleirin merkeissä Rymättylässä. Autoon pakattiin mukaan Piu ja Dima. Viikonlopun aikana Dima osoitti olevansa ihan rento reissukaveri, välillä vaan vähän turhan menevä...
Perjantaina aloitettiin Leena Välimäen tokosessiolla; kolmessa tunnissa ehdittiin kahlata läpi melkoisen monta tokoliikettä ja -ongelmaa. Piun kanssa ilmoitin suurimmaksi dilemmaksi ohjatun noudon vasen puoli - ja nyt Piippa teki sen kympin kisaliikkeenä. Tietty. Ruudun ongelmat kyllä kävivät ilmi, koska neiti etsi ruutua aivan kentän väärästä päästä. Onneksi SM-tokohanke meni mönkään, meidän kisakunto on kyllä rapistunut.

Lauantaina vuorossa oli Jaakko Suoknuutin agilityvalmennusta 8h - aurinko porotti avoimelle hiekkakentälle ja ainakin itse muistutin jo puolilta päivin keitettyä rapua.. Hieno oli seurata taitavien koirien ratoja ja oppia virheistä. Itse olin hieman eksyksissä kolmosluokkalaisten ryhmässä, koska omat taidot on aika minimissä- voi kun pääsisikin säännöllisesti valmennukseen.
Dima pääsi myös aamulla alkeisryhmän kanssa tutustumaan agilityn saloihin ekaa kertaa tänä vuonna. Toivottavasti saadaan Dima alkeiskurssille loppukesästä, sen verran innoissaan tuo tuntuu olevan.
Sunnuntaina kiivas kouluttelu jatkui, hyvin ihmiset ja koirat jaksoivat helteestä huolimatta. Itse lähdin aamulla ekassa porukassa hakumetsälle. Piu toimi hyvin vieraassa paikassa vierailla maalimiehillä. Haun jälkeen oli vuorossa näyttelykoulutusta Diman kanssa. Ja lopuksi molemmat tytöt veivasivat vähän akiliitoa.

Leiriltä väsynyt seurue ajelikin Virroille nukkumaan pariksi päiväksi...
Hajautusohjelma toimi myös tänä viikonloppuna eli Riisi jäi kasvattajien matkaan ja reissasi heidän kanssaan kera velipojan Tuurin näyttelyyn. Huuru oli ROP ja Riisi VSP.

1 kommentti:

Susie o Foppa kirjoitti...

Herregud Henna! Dima ser ju helt galen ut! Hahaha så söt! Hoppas att ni mår bra. Jag förstår ju inte vad du skriver i din blogg./Kram Susie