perjantaina, elokuuta 31, 2007

Syksy on pyörähtänyt käyntiin

Olemme kotiutuneet takaisin Viikkiin, niin hyvin kun se on mahdollista. Kalenteriin on kerätty kaikkea mahdollista, jotta a. ei tarvitse istua yksin kämpässään b. voi loputtomiin vältellä gradua...

Tavoitteena on kyllä (taas kerran..) rykäistä kouluhommatkin loppuun, mutta myös kesäloman jälkeen myös hieman ryhdistäytyä koirien kanssa. Piun kanssa tarkoituksena olisi vielä tänä vuonna startata parit tokokisat. Riisin suhteen en aseta mitään aikarajaa, sitten kisataan, kun koira on valmis.
Kuluneella viikolla on tokoiltu niin schape- kuin briardiporukankin kanssa ja olen ilolla huomannut, että Riisi ei ota edelleenkään muista juuri häiriötä. Samoin paluu kaupunkiin on ollut ongelmatonta. Kesällä koirat eivät juurikaan olleet hihnassa ja edelleen esim. koirien ohitukset ovat ok.
Pari kertaa on treenattu myös jälkikeppien ilmaisua ja heti, kun saimme tähän kunnon neuvot, alkaa homma toimia. Pitkä matka on vielä valmiiseen ilmaisuun, mutta sentään päästään eteenpäin. Tänään käytiin tekemässä pitkästä aikaa sänkipellolle myös jälki. Njäh, on tuo paljon paremminkin jäljestäny eli ehkä tein liian vaikean pitkän tauon jälkeen. Ja valitettavasti pelloilla oleva hanhenp**ka vie voiton muusta. Ehkä huomenna menen tekemään pari helppoa makkaravanaa, niin saadaan onnistunut suoritus.
Ei kommentteja: