tiistaina, toukokuuta 13, 2008

Hengissä ollaan =)

Maalaiselämää on taas kulunut viikon verran ja vähitellen tämä alkaa sujua.


Lämmitys on sujunut nyt pari kertaa ilman savuhaittoja, syitä tähän on varmasti monia. Ilma on nyt huomattavasti viilentynyt, meillä on nyt kuivia koivupuita, talo on kuivahtanut jne...

Tästä kaverista on tullut vakituinen seuralainen...Porukat tulivat viime viikonlopuksi pihatalkoisiin ja äiti jäi tänne Diman kanssa taloa pitämään muutamaksi päiväksi. Piha on muuttanut hieman muotoaan, orvokit on penkissä, kuivat pensaat ovat saaneet kyytiä, etupihalle oven eteen rakennettiin pikaisesti pieni "kivikkopuutarha" (aiemmin tässä oli pölyävää multahiekkaa, jonka yli koirat joka kerta kulkivat sisään...). Lauantaina tuli lasti koivuklapia, joka on nyt siistinä pinona puuliiterissa. Tämä alkaa siis muistuttaa etäisesti asuttua ja hoidettua taloa. Yksi tärkeimmistä - tänään sain netin toimimaan. Elämä siis normalisoituu kaikin puolin!
Maanantaina pyörähdin Hesassa pitämässä graduseminaarin ja nyt väsäilen aineita ... kiire tulee mutta loppusuoralla siis ollaan. Muuten päivät on kuluneet varsin tiiviisti töissä.

Koirat ovat vain saaneet nauttia maalaiselosta!


1 kommentti:

Karo, Lara & Neve kirjoitti...

Moikka!

Kerrassaan mahtavat on nuo teijän uudet maisemat! :)

-Karo & tytöt