sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

"Hiiriä" vintillä

Kevät Pitkäjärvellä on edennyt kohisten, hepatkin ovat siirtyneet kesälaitumen puolella. Omenapuu kukkii ja jotain ituja kukkapenkistäkin nousee. Eilen kuokin kasvimaan kuntoon; nyt on salaatit, persiljat, porkkanat yms kasvamassa ja syksyllä pitäisi auringonkukkasten sekä kehäkukkien loistaa ;) Myös muutama peruna on upotettu maahan, josko edes muutaman oman maan keiton saisi aikaan !

Viikko on kulunut arjen touhuissa. Dima viihdytti meitä vielä alkuviikon ja keskiviikon vapaapäivä vierähtikin Virtain reissussa, jolloin nti D palasi kotiin ja käytiin mummua morjestamassa etc. Muutoin päivät ovat kuluneet töissä ja illat kouluhommia vääntäen ja vähän kotiakin fiksaten.
Eilen vietin puolipäivää shoppaillen Tampereen cityssä ja nyt meidän eteisessä kököttää pakastin. Lämmin kesä ilman jäätelöä oli liian kamala ajatus! Makuuhuoneeseen on hankittuna lamput, vielä kun saisi ne kattoon kiinni. Eksyin myös intersportiin vaatteita pönkimään...


Kaali tuli meille viikonloppuvieraaksi, kun kaksi koiraa tuntuu niin kovin vähältä. Ehkä tämä pitää VÄHÄN pentukuumetta loitolla, kun lainailee näitä koiria sieltä täältä.Meille tuli viikonlopuksi myös pienempiä adoptiolapsia. Suloisia ja puuhakkaita kavereita, vaan vielä ei ole varmuutta jäävätkö ne tänne pysyvästi... Otukset ovat siis chinchillan poikasia, jotka viime viikolla löydettiin pahvilaatikkoon hylättynä Tampereelta. Aikoinaan Korva-chilla oli myös löytöeläin ja Korvahan oli aivan rakastettavan persoonallinen otus. Mutta se pahantekoprosentti nousi sen verran korkeaksi, että laittaa mietityttämään... Tämä tummempi otus (tietoisesti en ole ristinyt niitä -pysyvät etäisempinä...) teki kyllä hyvin korvamaisen tempun; kakarat olivat paenneet hakistään ja mistäpä muualta tämä tumma pakolainen löytyi kuin kaulaansa myöten vessanpöntöstä! Olisi ollut kuvan paikka tuo uitettu chinsu. Uimareissusta selvittiin säikähdyksellä ja molemmat ovat eloisuusasteeltaan adhd+. Kovasti tyypit avustivat tänään kirjahyllyn kokoamisessa yläkerrassa.
Ei kommentteja: