maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

House Warming Party

Tuparit takana ja yksi kesän viikoista taas.

Viime viikolla ei tapahtunut ihmeellisiä - tai tavallaan juu. Gradu on nyt arvosteltu ja hyväksytty. Myös viimeiseksi rutistukseksi jäänyt kirjatentti on arvosteltavana. Enää _pitäisi_ olla jäljellä paperien täyttelyä ja toimittamista sinne ja tänne. Tämä kevään projekti taitaa siis sittenkin onnistua -vaikka moni on tainnut sitä hieman epäillä, enkä itse vähiten.

Viikonloppuna vietettiin tuparien ensimmäiset erät. Lauantaina tänne saapuili autokunnat Helsingistä, Virroilta ja Jyväskylästä - vuorossa oli ns. koirattomat tuparit. Ilta vierähti rattoisasti syöden, saunoen, mölkkyillen ja univuoroja jaettiin lopulta lautapelejä pelaten. Sunnuntaina Eevi 1v aloitti tuparien toisen päivän varsin aikaisin -varsin kätevää, sillä Eevin valvojat siinä samalla siivosivat edellisen päivän sotkut ja me muut heräsimme puhtaaseen tupaan ! Sunnuntaina oli vuorossa sanan varsinaisessa merkityksessä House Warming Party. Timo ja Mika eivät oikeen hyväksyneet ajatusta, että leivinuuni ei vedä... Ensimmäiset yritykset tuottivat jo tutusti pelkkää savua, mutta lopulta meillä oli roihuava tuli, kuuma leivinuuni ja lämmin koti!
Sunnuntaina Virroilta saapui kolme lisävierasta ja tässä lastissa tuli jo muutama koiravieraskin, joten Riisi ja Piukin saivat hieman bilettää ;) Kiitos kaikille, että tulitte ja olitte -saa tulla toistekin. Timo lähetti tuparikuvia, joista tässä vähän maistiaisia:
Nälkäiset odottaa
ruokaa...

Tässä ruokitaan
hyttysiä, eli
mölkkyillään.

Suvi hallitsi peliä
ja vei voitot
-ja minä hävisin
tasaisen varmasti...Sunnuntaierän saapuminen;
Kapo,Kipinä ja Hermanni
tulivat viihdyttämään
meidän tyttöjä
Huomenna olisi tarkoitus mennä Riisin kanssa briardien treeneihin Tampereen suunnille ja loppuviikko meneekin juhannushulinoiden kanssa. Hulinaa ja huisketta riittää, töissä on odotettavissa vuoden kiireisin viikonloppu. Siinä on juhannusfestaria riittämiin koko pyhiksi ;)

Ei kommentteja: