sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Takaisin elävien kirjoihin
Pari viikkoa on hujahtanut ohi kuin siivillä.

Ensin oli ohjelmassa ihan normaali ”työtä-koulua-koiria-kotia” viikko jolloin nautittiin kauniista kesäpäivistä. Mukaan kuvioihin astuivat hyttyset ja mäkäräiset, jotka valitettavasti ovat siitä asti terrorisoineet leppoisaa elämäämme ympärivuorokautisesti ja erittäin runsasmääräisesti.

Kuun vaihdetta juhlistimme piipahtamalla Iitin ryhmänäyttelyssä Anun kanssa. Mukaan pakattiin teinilikat Bambi ja Dima. Noilla kahdella on oma vauhdikas sävel, joka on välillä melko ”hypähtelevä” ;) Näyttelyreissu oli varsin makoisa! Bambi oli viidentoista staffin joukosta ROP saaden kolmannen sertinsä. Ja jatkoa varmasti seuraa! Dimalla tuomari oli vaihtunut Leni Finneen ja arvoimme jo lähdemmekö ollenkaan, kun valioserti kerran jo Joensuusta saatiin. Kannatti lähteä, sillä Dima oli ROP myös, tosin rotunsa ainoana edustaja. Ja ryhmissä Tuovinen ei Dimaa varmasti edes huomannut, Bambi sen sijaan poimittiin omassa ryhmässään kuuden parhaan joukkoon. Riisin kesäloma jatkuu vielä, mutta nyt ilmoittelen sen kyllä loppukesän kehiin, kun ei Dimaa enää ”tarvitse” kuskata ja ihan kotiinkaan ei osaa jäädä ;) Ainakin Riisi on lihaskunnossa, sen verran on veikan kanssa päivät juostu ja uitu ahkeraan.

Viime viikko sitten olisi saanut jäädä väliin… olin perusteellisesti kipeänä; kuumeessa ja vatsataudissa. Kyllä voi ihminen väsyä sairaana. Alkuviikon mä vaan nukuin päivät yöt, tiistaista mahatauti paheni ja ramppasin perjantaihin asti vessassa enemmän kuin tarpeeksi ympäri vuorokauden. Perjantaina meni hermo ja vedin sellasen satsin imodiumia, että jo loppu. En tiedä auttoko lääke, vai oliko paranemisen aika, mutta viikonlopun olen ollut kokolailla normaali. Lauantaina oli viikon tauon jälkeen aika hehkeeta syödä oikeeta ruokaa, kun olin elänyt pelkällä mehulla ja mustikkakeitolla viis päivää.

Nyt jatkuu taas normaali arki. Viikonloppu hurahti taas talon ja pihan kunnostushommissa. Porukat oli täällä Diman kanssa touhuamassa, samoin Kaali on lomilla, joten vilinää ja vilskettä on riittänyt. Ihanaa, kun nurtsi on leikattu ja kukkapenkit hoidettu. Kaikki jäi viime viikolla kun en jaksanut yhtään mitään . Kuivuus vaivaa vaan jo kaikkea, täällä ei toukokuussa satanut oikeastaan lainkaan, tästä kuun alusta puhumattakaan. Mun kasvimaaviritelmät on rutikuivia, samoin kaikki kukkapenkit, eikä kuumeessa tuo kastelukannujen kanniskelu ollut ihan ykkösajatus. Onneksi alkavalle viikolle on luvattu vettäkin, luonto kiittää kyllä joka pirarasta!


Tämä on mysteerikuva; pää ja nuo valkoiset jalat ovat Diman. Tuo vaakatasoinen "juttu" on Piu...

Ei kommentteja: