keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Kaupunkipäivien tuloksia
Viime sunnuntaina suuntasimme briardien tottiksiin Tampereelle ja kaunis aurinkoinen päivä oli houkutellut kymmenkunta muutakin koiruutta narunjatkoineen paikalle. Paparazzi tallensi osan treeneistä
http://rizs.kuvat.fi/kuvat/Briardtreenit+Tampereella+1.3.2009/

Riisi jäi sukunsa pariin "kotiin" ja Hätsii pääsi yksin maailmalle. Ihan mukavasti se touhusi, juuri sen mukaan mitä siltä voi vaatiakin näin minimaalisella reenillä. Hyvin se otti kontaktia eikä häiriintynyt muista. Lopussa sekin pääsi sosiaaliseen ilakointiin mukaan, tosin se otti hyvin nöyrän ja varovaisen tarkkailijan roolin. Hyvä näin. Töissä ja lenkillä ollaan opeteltu (ja edistytty) hyvin siinä, ettei vieraisiin koiriin reagoida.
Myös Huuru toimi jälleen mallikkaasti - eikä ohjaajallekaan tarvinnut kovasti motkottaa ;)

Eilen tiistaina koitti se jännittävä päivä.
Hätsiiltä tujautettiin taju ja luusto tsekattiin. Etupää on ihan siisti nolla ja lonkat siistit myös, löysät toki. Arviota heitettiin B-C luokan paikkeille. Pääasia, että noilla kintuilla mennään jatkossakin kovaa ja korkealle!
Tästä on hyvä jatkaa kasvamista...
Veterin vaaka näytti Ätsiin osalta 24,4kg, Riisi painoi 28,7kg ja Piippa 13.1kg. Koko kööri oli siis "lihonut" edellisesta punnituksesta parisen kiloa... taitavat flikat joutua "karkkilakkoon" myös. Emännän karkkilakko muuten piti koko pitkän helmikuun! Nyt onkin sitten tankattu senkin edestä suklaata ja muuta ;)
Huomenna on edessä viikon kolmas kaupunkipäivä (rankka viikko meille maalaisille ;) ) ja sitten perjantaina alkaa Pitkäjärven Hulinat. Tupa täytetään VRR:n treeniryhmällä - tästä lisää sitten myöhemmin - todennäköistä on että neljä naisihmistä ja noin kymmenen koiraa saavat parissa päivässä jotain tapahtumia aikaan !

Ei kommentteja: