sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Kvaak kvaak ja onkivapa olalle









VRR:n ensimmäinen virallinen kevätleiri on pidetty. Onnistuneesti. VRR altså Viikin Riistanrikkojat on jo vuosia ollut toiminnassa, mutta nyt jäsenten hajauduttua eri puolille maata, on säännölliset treenit muutettu leirimuotoiseen toimintaan. Kyseessähän on lähinnä noutajien koulutuksen yrittäminen, mutta olen kasvanut rooliini riistapakastaminen vartijana ja täten kannan samoin oikeuksin treenifleeceä, vaikka mun hippitukat ei osaakaan markkeerata eikä dameista niin paljon diggaa. Ne kuitenkin rrrrrrakastaa noita hupaisia noutajia (ja Piu ainakin välillä sanoo, että hän osais nää noutojututkin ehkä paremmin...)










Perjantaina adoptoin töistä Kaalin ensimmäiseksi leiriläiseksi (jotta mummo saa nukkua naistenpäivän sängyssä). Maija ja Aino tulivat kolmella noutajapojalla perjantai-iltana ja leiri alkoi virallisesti klo23n tokosessiolla. Vieraat nukkuivat yöllä n.13min 20sek, koska loput yöstä noutajapojat juhlivat yöohjelmalla. Emäntä nukkui kyllä ;) Miia saapui kolmen lisävahvistuksen kera lauantaina aamusella ja päivän aikaan ehdittiin uuvuttaa koirat jos jonkin moisella ohjatulla - jos toki vapaamuotoisellakin- ohjelmalla. Kvaak kvaak ja taas lentää damia puskasta - asiaan perehtymättömän silmään moinen näyttää absoluuttisen hullulta!






Arvo,
Riisin odotetuin
vieras


Sauna viritettiin lämpimäksi jo ajoissa, vieraat viihtyivät siellä ehkä 10min, minä tunnin :) Maija oli ainoa reipas, joka tuli pyörimään mun kaa lumihankeen (ihmisistä siis). Illan panostimme syömiseen, tai siis itseasiassa me syötiin ihan tauotta koko vkonloppu! Käsittämätöntä illassa oli se, että kaikki muut kuin mä, olivat menossa nukkumaan ennen kymmentä! Hieman hiljaiset iltaohjelmat - vaan surina ja touhu jatkui aamulla puoli kahdeksan. Taisi vuokraemäntä ensimmäistä kertaa nähdä niin aikaisin sunnuntaiaamuna liikettä meidän nurkissa tallihommiin tullessaan ;)


Damit ja lumi lensivät koko sunnuntainkin ja myös Ätsii treenasi. Ei noutajien taippareihin, vaan hänelle paremmin sopivaa kalastusta. Onkivapa heilui ja niin heilui koiranpentunen. Ätsii kyllä saalisti rättiään tosi hyvin ja nyt otekin oli hyvä. Varsin onnistunut napakka harjoitus.


























Ei kommentteja: