sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Se loppui sittenkin

Paukkupakkaset siis. Iltapäivän puolella lauhtui niin että mittari näytti enää -9 ja kyllä oli ihanaa vaan oleilla metsässä. Koirat saivat kulkea, kaivaa ja möyriä hangessa ihan omaan tahtiinsa. Maisemat olivat niin kauniita; harmillisen sumuista vaan oli, ettei sitä kauneutta saanut vangittua kameraan. Puissa on luntaa ja kuuraa, kaikki on niin puhdasta.


Hätsii tuli treenattua lenkin ohessa, pitkään aikaan ei ole ulkona tarjennutkaan. Ja meidän autohallissa tuon treenaaminen on vähän vaarallista - niille autoille. Ihan hyvin kulki, kaikki muu osattu paitsi se seuraaminen. Paikallamakuu oli nyt hyvä, rauhallinen mutta tarkka. Luoksetulossa se piru himmaa edelleen lähellä. Jospa nyt taas "pääsis" tekeen säännöllisesti.

1 kommentti:

Tuula Tanska kirjoitti...

Jaa, missä loppui, missä ei. Täällä näyttää mittari edelleen -17,6 eli kylmää on. Koiruuksia ei tunnu haittaavan, mutta meikäläinen alkaa olla jo aika kypsä tuohon ulos pynttäytymiseen. Mekin treenattiin tänään ulkona pikkuisen pitkästä aikaa, vaikka pakkasta oli päivälläkin jotain 15 astetta. Ehkä se joskus lauhtuu täälläkin, toivottavasti ainakin juhannukseen mennessä.
Mukavaa talven jatkoa teille!