sunnuntaina, maaliskuuta 07, 2010

Elämän opettelua

Elämää on eletty. Tikkari on ollut meillä kokolailla kaksi viikkoa (jo) ja kaikki menee tosi hyvin, jos ei öitä lasketa. Vieläkin meillä on vähän uniongelmia, mutta parempaan on menty. Lähes joka yö. Ihana penneli tuo on ja nyt kun koko lauma kotona pelaa hyvin yhteen, on toki helpompaa. Sisällä ne painivat hammaspaineja ja välillä voi juosta täyttä laukkaa kissojen perässä. Lätäköitä tulee ja aina jotain luvatonta löytyy hampaista, mutta sellaistahan sen kuuluu ollakin.

Kaupungissa pennulle tulee helposti esiteltyä kaikkea, liikenne ja ihmiset tulevat tutuksi ihan arjessa. Paljon on autoiltu, tuo on ollut mukana ihan jokapaikassa.

Tänään käytiin Virroilla koko lössin kanssa ja Piu jäi sinne nyt asustamaan toistaiseksi. Nyt kotona on jotenkin ihan autiota ilman Piiparista. Virroilla käytiin kurkkimassa Marin uutta hienoa robottinavettaa ja koirat pääsivät ulos kirmaamaan ja leikkimaan ihmis-Raikan 2vee kanssa. Pennelin mielestä oli hauskaa kaataa lapsi penkkaan. Nyt Tikkaria on jo harvinaisen paljon sosiaalistettu lapsilla, kun Vilma kävi Aaron 10kk kanssa perjantaina meillä kylässä.

Marin navetalta suunnattiin tallille ja penneli pääsi hevosia katselemaan. Ihan sylistä vain, mutta eipä tuo juuri välittänyt. Virtain koti uusine karvakavereineen otettiin innolla haltuun, Diman kanssa oli varsin mukava rullata matot rullalle..Siinä välillä luminen Häppäri oli saanut vessan lukkoon sisäpuolelta ja koko lukkopesä täytyi purkaa... Heippa porukat, me tullaan taas pian käymään ;)

Eilen oltiin briardtreeneissä. Tikkari tapasi sisarussarjastaan Hallan ja Prinssin, joiden kanssa oli mukava painia. Töitä ei vielä tehty. Kotona on kyllä harjoiteltu ja omassa pihassa. Ätsii touhusi jotain, kevyttä kertausta, kun on ollut vähän "vauvalomaa". Lopuksi isot tytöt ja Huuru pääsivät vähän lunta lennättämään. Alla kuvamuistoja eiliseltä:
Ei kommentteja: