sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Äiti on vähän väsynyt (mutta onnellinen)

Tikkari on ollut kotona kohta viikon ja aika mukavastihan tuo on tätä arkea hallinnut. Ihana se on, tykkään edelleen tästä "ei-niin-järkihankinnastani" älyttömästi. Vaikuttaa (sisarustensa tavoin) sangen täysipäiseltä otukselta eikä tuo ainakaan rumemmaksi ole muuttunut ;)

Ainoa mistä vois VÄHÄN valittaa on tuo nukkuminen. Yöunet on viime maaanantain jälkeen vähän jääneet, tuo kun herää kuin tikka kello neljä (mentyään nukkumaan puoliltaöin), eikä sitten tasan mene enää nukkumaan. Suunnilleen kaikki versiot sen nukuttamiseksi on kokeiltu - pehmeistä keinoista tosin ;) Maalla saisi huutaakin, mutta täällä kerrostalossa on pakko pitää se tyytyväisenä. Noh, nyt vkonloppuna on päikkärit vähän paikanneet tilannetta ja jospa jo ensi viikolla saataisiin rytmistä kiinni.


Ätsii on ollut aika huolissaan tuosta kakarasta. En ole niitä yhdessä oikein pitänyt, kun kovin jäykkää on ollut Häppärin olo lapsen lähellä. Ja Tikkari kun ei oikein tajua kumpi se äippä noista mustista onkaan. Nyt eilen mentiin maalle Kuhmalahdelle ja siellä kokeilin noita eka kertaa ulos yhtäaikaa. Ja ulkona pentu oli heti kivempi. Sen jälkeen ovat sisälläkin olleet valvotusti yhdessä. Eihän tuo Häppäri tuota hengiltä ota, mutta epävarmuudessaan saattaisi nappaista varoitukseksi, enkä halua pienen luottamusta yhtään naarmia.

Ätsiin ja Riisin välit ovat normalisoitumassa entiselle tasolle. Yhtään riitaa ei ole tullut, vaikka ovat juosseet ja painineet vapaana. Riisi laittaa teiniä ojaan ihan kuin ennenkin ja vielä ainakin se sopii toisellekin osapuolelle. Päivät ovat olleet täällä keskenään (pentu on dagiksessa)ja tosi maltillisesti Ätsiikin on yksin eikä tuhoja ole tullut.

Ei kommentteja: