keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2010

"Aina jotain kaatuu"

Vanha ex-vuokranantajan lausahdus on viime päivinä pitänyt enemmän kuin hyvin paikkaansa... Tikkari ja Golffari "levisivät" oikeastaan ihan samaan aikaan eilen aamulla. Yhtäkkiä koiranpentu ontuu ja autosta alkoi kuulua kolinaa ja kilinää. Pentu lepoon ja auto syyniin. Golfi pääsee huomenna ihka oikeaan lääkäriin, mutta kotitarvediagnoosina moottori on irti ;) (= sen kiinnikkeet ovat pettäneet). Time will see mitä tästä seuraa. Juuri kun tällä viikolla piti mennä hieromaan kauppaa isommasta pelistä oikein tosissaan.

Tikkari pääsi lääkäriin jo tänään, koska parin päivän hissuttelu ei auttanut ja oma hermorakenne kehitti sille jo vaikka mitä vikoja... Vaiva löytyi sisimmän varpaan ensimmäisen nikaman kasvurustosta; jonkinlainen vääntymä. Murtumaa ei onneksi. Nyt hissutellaan ja käydään kk päästä kontrollikuvissa, jos tarves. Ensi viikon välikuvat aikaistettiin tälle päivää ja lonkat onneksi näyttivät kivoilta.
Nyt siis jännitetään auton tuomiota huomenna...


Noin muuten tähän asti on mennyt hyvin. Ollaan asuttu maalla, mitä nyt yksi pakollinen tavarantäydennys/treeni/nettipäivä kaupungissa on väkisin mahdutettu viikkoon. Ensi viikko vielä ja sitten on edessä paluu kaupunkiin. Riihi on lopulta saatu maalattua ja puuliiterikin alkaa näyttää siltä miltä pitää. Kattotyömaa on vielä vaiheessa, mutta... Uusia hommia on keksitty sitä mukaa kun vanhat alkaa valmistua :)

Viime lauantai oli koirapäivä. Ajeltiin Maritan kanssa Riihimäelle briardien tottipäivään. Kouluttajana oli Susanna Korri ja sangen yksimielisesti taisivat kaikki pitää hänestä. Aidosti hän tuntui tykkäävän koirista ja niiden opettamisesta ja kärsivällisesti jokainen ohjaaja sai ohjeensa. Nyt vaan pitäs sitten tsempata omien kanssa reenaamista...vaikka on me jotain tehtykin!

Kuvia: http://www.rizs.kuvat.fi/kuvat/Tottisp%E4iv%E4+Riihim%E4ki/

Ei kommentteja: