tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

Eka kerta

Viime sunnuntaina oli kaikille viidelle pennelille eka kerta näyttelyssä - okei osa on jo käynyt mätsäreitä valloittamassa aiemmin. Matkasimme Vantaalle pupsinäyttelyyn koko remmin kanssa ja lopputulokseen voi (kaikesta huolimatta *mutinaa*) olla tyytyväinen. Kaikki pennut ovat kehittyneet tasaisesti, kaikki esiintyivät iloisesti ja avoimena, heiluttivat häntää tuomarille ja painivat kehänreunalla milloin kenenkin kanssa. Tuomari moitti useampaakin keskeneräisestä purennasta - juu-u, ne uudet hampaat ovat tosi pieniä, kun juuri viikon sisään ovat puhkeilleet.

Tyyris hoiti homman kotiin ja rotuvoiton lisäksi aivan upeilla liikkeillä ryhmävoitto ja hieno sijoitus BIS-kisassa kolmanneksi! Tuntui kuin oma koira olisi voittanut, onhan nää kaikki Riisin vauvoja :)
Tikkarikin kipitteli ihan jees. Hampaista sillekin sanottiin. Liikkeet eivät ihan putkeen menneet, koska n.3vkon remmilepo näkyy...Aivan terve varvaskaan ei vielä ole, vaikka ei tuo enää onnu. Tarkasti katsoen tuo käyttää takasiaan hieman eri tavoin. Täytyy jatkaa uintikuuria, että lihakset kuntoutuvat.Prinssi


PeetuHalla


Tikkari


Tyyrisja kotona meillä toinen ekakertalainen kaikkien suureksi hämmästykseksi. Aivan odottamatta meidän "nice young male" Häpsii aloitti ensimmäisen juoksun 21kk iässä. Ja veikkaampa että mrs.Riisi seuraa kohta perässä.

Ei kommentteja: