sunnuntaina, heinäkuuta 18, 2010

Erikoisuuksia

Eilen oli briardien erkkari Espoossa. Helteinen päivä hiekkakentällä; mitään ei saatu, mutta kivaa oli :) Englantilainen kasvattajatuomari Jan Rual oli saanut arvioitavakseen 80 briardia ja varsinkin narttukehät olivat omaan silmään kaunista katseltavaa.

Riisin "vauvat" esiintyivät pikkupentuluokassa (paitsi Peetu, jolla oli tassuvaivaa) Prinssin ollessa VSP-pentu ja Tyyriksen (mitäpä muutakaan....) kuin BIS-puppy! Onnea! Tikkari tuli toiseksi ja Halla kolmanneksi (jos olisivat saaneet itse valita, olisivat kyllä ehtineet kiriä jonossa... ;)) Tyyris esiintyi kuin vanha tekijä, Tikkari ja Halla saavat vielä kasvattaa malttia liikkeisiin kotona. Ihanat arvostelut saivat kaikki ja tuomari kehui koko pentuetta.

Aikuisissa pojissa Riisin veljet käyttäytyivät mallikkaasti, saldona avoimessa Diesel toinen ja Huuru kolmas. Ei PU sijoituksia kummallekaan, ei voi mitään...

Riisin luokassa oli 18 narttua ja kuulemma (taas kerran) näytimme pieniltä kehän reunalta katsottuna. Riisi esiintyi tosi hyvin, itse vain sain kilpailuluokassa lämpöhalvauksen ja meinasin ihan oikeasti pöyrtyä. Onneksi meidät tiputettiin juuri silloin pois, seitsemän sakkiin päästiin kuitenkiin. Paras narttu luokkaa elvyin katsomaan ja kauniilta näytti. Tuomari saneli hyvin totuuden mukaiset arvosteltu, meiltä ainakin löydettiin ne virheet mitkä pitää myöntääkin. Ensi vuonna sitten uudestaan!


Erkkarista ajeltiin suoraan maalle ja UIMAAN! Löydettiin uusi ranta, hiekkaversio. Meidän koirat on aina joutuneet uimaan "kivilouhikossa" ja nyt erikoispalveluna, tasainen hiekkaranta. Uusi harrastus "loiskinta" sai heti alkunsa... ja sitä ajeltiin tänään Löytäneelle jatkamaan taas aivan uudelle rannalla. Jos ei tän porukan lihaskunto ole/pysy kohdillaan niin...
Ei kommentteja: