sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

Erämään porteilla

Vapaa viikonloppu! Lauantaina suuntasimme iltapäiväksi Kuhmalahdelle, jossa odotti valmiiksi lämmitetty savusauna. Omaa vuoroamme odotellessa kävimme juoksuttamassa mustat ja nuoriso sai reenata esineitä. Ätsii teki nyt n.40m syvän 20m leveän ruudun, jossa se näki ekan esineen viennin ja toinen oli valmiina. Ja teki tosi hyvän työn, eteni suoraan lähetyspaikoilta pitkälle ja paikallisti siellä heti esineet, jotka tuli ripeään perille. Tikkari teki omia helppoja motivaatiojuttujaan, sen kanssa tää ei ole niin helppoa...Ja Riisin kanssa olen jo luovuttanut ;)

Treeni oli jatkoa torstaille, jolloin oli mökkien lämmitysilta niinikään Kuhmalahdella ja samalla Marita tuli esineruutuilemaan ja lenkkeilemään meidän seuraksi. Jos tässä on taottu päätä omien kanssa, niin toisaalta oli helpottavaa nähdä ettei team H&H ihan kympillä osanneet..Ja tämä ei ole kettuilua. Huurussa on karehdittavaa se, että kun se esineen löytää, se myös 100% sen nostaa ja tuo hyvin. Meillä kun epämieluisat tavarat jää maastoon. Huurulle pitäisi vaan nostaa vielä motivaatiota siihen yrittämiseen siellä kaukana. (Jaa miten niin ollaan laiskana yhdessäkin reenattu jotain 20x20 ruutua...). Ätsii teki ihan jees (esineet 25-30m), tosin oma ohjauskin oli huonoa ja koira sai juosta alueella ristiin rastiin, kun haluaisin sen tekevän pistoja. Ollaan yritetty kaupunkilenkeillä Kaupissa reenata ruutuja, mutta siellä tuntuu aina pelottavalta laittaa koira juoksemaan kovin kauas...kun siellä 50m voi olla jo joku ihan muu...

Illan hämärtyessä saunoimme ja uimme (hyiiii se oli jo kylmää!)vaikka kuinka ja kauan. Nopeasti ynnäten tänä kesänä tuli tusina savusaunakertaa täyteen, olettaen että tämä oli viimeinen.

Luvatusti sunnuntai valkeni kirkkaana ja lenkkisuuntima tehtiin Laipanmaahan. Siellä kiersimme 12-13km pitkän Hirvijärven lenkin. Reitti kulki hyvin monipuolisesti eri maastoissa ja kaunista oli. Ja koirat juoksi. Ja uivat mitä mutaisimmissa lammikoissa ja ojissa...

Koirien mielestä hakkuualue oli ihan ykkösmesta hepuloida...Muut paistoi laavulla makkaraa - tässä oli meidän eväät :)Huomisen jälkeen alkaakin pidempi työputki, kun ensimmäiset J-juniorit lähtevät valloittamaan Euroopan kehiä. Toivotaan leppoisaa työviikkoa ja hyvää reissuonnea reissaajille.

Ei kommentteja: