lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Uuden alkua, vuoden siis

Vuosikin vaihtui.
Keräsimme parisenkymmentä kaveria Mattilaan vuotta vaihtamaan ja hyvin vaihtui. Syötiin, juotiin ja iloittiin. Ja toki saunottiin ja ammuttiin _turvallisesti_ raketteja. Juuri mitään ei hajonnut. Ja koirat söi seuraavana päivänä ulkoa kaiken ylimääräisen ...Kiitos että tulitte ja olitte. Uusi vuosi on vaan kerran vuodessa ;)
Pikkukoirat tuli loppiaisseuroihin meille pitkää viikonloppua viettämään. Piippa pääsi heti taas lääkäriin, kun ensinnäkin sen rokotukset uhkasivat umpeutua ja edelleen olemme valtaamassa kehiä kun ilmaiset 10vee kehät alkavat ;)...mutta myös siksi, että mummelin rintaan on ilmestynyt patti, joka hieman kasvaa. Siitä otettiin näyte, joka oli silkkaa rasvalipoomaa, ei siis mitään soluja. Saa siis olla, ja toivotaan ettei se tuosta paljon kasva (on nyt siis n.1cm kokoinen pallo).

Lauantaina lähdettiin Kuhmalahdelle päiväseltään auraamaaan ja koirat pääsivät metsätielle umpihankijuoksuun. Mukavampi ne noin on ulkoiluttaa kuin remmeissä. Vaikka hyvin ne kaikki menee niinkin, jouluna tuli Virroilla taas reenattua asiaa.


Kuva-arvoitus näin alkuun. Juu, se on Dima. Ja juu, pää ON vasemmalla.
Riisi ja Tikkari
Tikkari


Riisi ja Ätsii

Ei kommentteja: