perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Riisi ja Riisin lapset


Marisemisen jälkeen pientä hehkutusta. Kyllä me ollaan onnellisen tyytyväisiä tuohon J-porukkaan. Vaikka en edelleenkään itse ole niiden kasvattaja, niin hienoa on ollut seurata ryhmän kehitystä tämä reilu vuosi. Ja hienoa juuri siksi, että on saanut olla mukana niiden kaikkien elämässä.

Hienoa on ollut todeta pitkään harkitun yhdistelmän "toimivuus". Se, että oletimme Tchibon sopivan Riisille, on pitänyt hyvin paikkansa. Hienoa on ollut koko viisikon kasvu hienoiksi briardjunioreiksi, jotka ovat jo kaikki näyttäneet kyntensä showkehissä. Mutta koska näyttelyt eivät ole se elämä, niin hienointa on että vaikuttavat kaikki olevat avoimia, rohkeita ja sosiaalisia luonteiltaan. Koiria, joiden kanssa on ollut helppo elää alusta asti!


Vuosi tuli lapsilla mittariin joulupäivänä. Ja kuluvan vuoden ohjelmistoon kuuluvat ne aina niin jännittävät kuvaukset. Halla ja Prinssi korkkasivat urakan, ja hienoin tuloksin A/A ja 0/0 tulivat molemmat takaisin. Tällä viikolla Tikkari ja Tyyris kävivät pöydällä ja terveenä lähtivät nämäkin tytöt kennelliittoa kohti. Toivotaan nyt parasta! Peetu menee sitten syksymmällä - pitäähän jännityksen nyt vielä pysyä yllä !

Tikkarin peräpää


Tikkari 12kk(Tikkari muuten painoi kuvilla 29kg ja kotimittauksilla se heiluu siinä 62-63cm, jos tähän jäätäs niin ...)

Prinssi käväisi jo tammikuussa hakemassa yhden sertin lisää Lahdesta. Peetu ja Tikkari yrittivät kovasti, mutta joutuivat tyytymään varaserteihin Turussa. Vaan turnee jatkuu; Tyyris, Halla ja Peetu ovat valtaamassa itänaapureita tässä lähikuukausina.

Halla aloitti ensimmäisenä juoksunsa ja on nyt jo ehtinyt lopettaakin ne. Mukava oli tyttöstä seurata enemmänkin nyt, kun se oli Huurua paossa kasvattajillaan. Selkeästi eläväisin pentueesta, kuten jo ihan pienestä asti. Samanlainen "aina ekana tutkimassa", rohkeana ja kiireellä joka asiassa. Muutenkin nämä ovat aika yllättävän selkeästi pitäneet vauvaominaisuutensa niin luonteessa kuin ulkonäössä tähän päivään asti.Ja kuinkas tässä on käynytkään. Nälkä kasvaa syödessä. Lisää näitä siis! Riisin astutusta on nyt kuumeisesti mietitty, seuraavasta juoksusta vai ei? Se todennäköisesti on aika lähellä, koska Tikkari vaikuttaisi aloittelevan omaansa. Ulkomaille on ollut kiinnostusta, mutta mukava näitä olisi lähemmäskin saada. Mutta EI = EI liian lähelle....
Ja onnistummeko uroksen valinnassa uudelleen? Se jää nähtäväksi. Riisi on ainakin valmis uusiin seikkailuihin, mikä ikinä sitten onkaan seuraava matkakohde :)

Ei kommentteja: