torstaina, helmikuuta 17, 2011

Tuli vähän muuttujia :)

Riisin pentueasia odottelee toteutumistaan, eli matkasuunnitelmia laaditaan ja juoksua odotellaan. Yllättävän paljon tässä nyt on ollut kontakteja suuntaan jos toiseen, menee illat sähköpostien ja googletransleterin kanssa mukavasti ;)


Viime viikonloppuna oli ulkomaanmatka nro1 suuntana Tallinna. Kevyt päivätrip kahden helpon koiran kanssa ja illaksi kotiin - suunnitelmahan toteutui yhtä luotettavasti kuin VR:n aikataulut...
Aamulaivalla ehdimme hyvin näyttelypaikalle, jossa kaikki toimi hienosti, mutta poissa oli kaikki suomalainen nipotus. Aikataulu toimi ja briardit oli nopeasti arvosteltu. Suomen kaikki kolme matkaajaa saivat sen mitä halusivatkin. Irja ja Peetu kävivät kahmaisemassa ROP-juniorin, junnusertin jolla Peetusta tuli Viron Junnuvalio sekä myös ROPin! Kauhu oli poikien kakkonen kera cacibin (onnea uudelle C.I.Elle!). Riisi juoksi itsensä VSP:ksi ja sai ensimmäisen ulkomaan cacibinsa (4n ulkomaan vacan jälkeen!)!
Hieno päivä heti alkuunsa. Mutta jäimme odottelemaan isoja kehiä, koska laiva lähti vasta klo21.


Ykkösryhmän tuomaroi Natalja Nekrosiene ja iloisesti yllätyin, kun hän poimi meidät neljän joukkoon Peetun kanssa. Junnupoika kyllä esiintyi niin kauniisti, mitä nyt ihan vähän innostui juostessa. Meidän kaikkien hämmästykseksi ja riemuksi Peetu meni ja voitti ryhmän!!!
Siinä samassa hämmennyksessä pitikin mennä kokoontumaan BIS-junioreiden sekaan. Junnuja ravasi isoon kehään reilusti kolmekymmentä ja tuomari Karl Erik Johansson nosti meidät kuuden joukkoon... sitten neljän joukkoon ja lopulta Peetu oli BIS2 juniori pikkuschipperken voittaessa kaikki.

Sitten alkoi säätäminen ja puhelut sinne tänne. Sunnuntaina iltalaivat olivat aivan täynnä ja vaikka mitä yritimme niin ainoaksi vaihtoehdoksi tuli lähteä lauantaina kotiin ja heittää hyvästit BIS-kisalle. Ennen satamaa kävimme shoppaamassa auton täyteen ja sitten lippuluukulle :( Sain jo liput ja passit käteen kun VIELÄ kerran kysyin peruutuksia sunnuntaille ja olihan siellä! Äkkiä peruuteltiin auto satamasta pois, soiteltiin hotellihuone ja ilmoitettiin kotiin, että tuli vähän muuttujia :)

Hieman tuon onnenkantamoisen jälkeen luotin noituuteen ja BIS-sijoitukseen, mutta pelipaikalla muita ryhmävoittajia katsellessa aloin hieman epäröidä. Mutta Peetu teki sen mitä toivottiinkin ja viikonloppu päätettiin upeaan BIS4 sijaan.
Hieno suoritus 13kk junnulta ja kerrassan hieno tunne itselle, kun ole ikinä edes ryhmäsijoitukseen koiraa aiemmin esittänyt.

Sunnuntaina juutuimme vielä jäihin Tallinnan päähän ja lopulta kotona olin noin 02.30... hieman karusti kello soitti 07, mutta hyvin on jaksanut koko viikon ja vieläkin vetää suuta hymyyn!

Nyt pysytään hetki kotona mutta maaliskuussa J-pentue säntäilee itään enempivähempi ja Riisikin lähtee Latviaan, jos ei kutsu Ranskaan käy jo silloin. Loppuvuoden näyttelykalenteriakin on selattu, ja eiköhän naapurierkkareihin ja Ruotsin voittajaan ainakin saada edustus.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hei,
minä, sen pikkuschipperken palvelija, kirjoittelen teille sellaisen asia tiimoilta kun teidän blogissa on niin upeita kuvia, ettei teidän linssiinne sattunut sielä junnu BIS kehässä yhtä pientä mustaa ja paljon isonpaa tätiä. Omat kuvamme epäonnistuivat. Olisimme todella kiitollisia, jos saisimme edes jonkun otoksen meidän hetkestämme.
Onnittelut teidänkin hienosta menestyksestä!

Henna kirjoitti...

Pikkuschipperkestä oli meidänkin kamerassa vain yksi kuva ja siinäkin pieneltä puuttuu jalat käytännössä kokonaan. Eli siitäkään taida iloa olla... Jos kuitenkin haluat sen, niin laita vaikka mailia niin saan yhteystietosi.