sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2011

Jussit on juhlittu!



Juhannus vierähti tänä vuonna hyvin rauhallisesti, olemisesta nautiskellen. Perjantain olin töissä perinteisesti, mutta muuten otettiin ihan loman kannalta ja vallattiin savusaunan tontti Kuhmalahdelta.




Perjantain ja lauantain keli oli sadekuuroinen, mutta välissä pilkotti aurinkokin. Grillattua saatiin hyvin ja syötiin ihan liikaa koko viikonloppu! Perjantaina savusauna oli valmiiksi lämmitetty ja siellä istuttiinkin iltamyöhään nautiskellen ja välillä uiden.



Ja mitäpä tontille olikaan ilmestynyt...Uusi sauna ;) tämä versio lämpiää nopeasti ja antoikin lauantaina tosi ärhäkät lämmöt!



Mustat jylläsivät toki menossa mukana, märkinä lähinnä, joko sateesta tai järvivedestä. Mutta kiva että on kivaa!



Ja perinteisesti kesään kuuluu myös sieltä täältä esiin työntyvät kissinpennut. Nyt nämä pari löytyivät Kuhmalahden rajalta ja kävin viikonlopun päätteeksi "työkeikalla" ne poimimassa talteen. Juuri ja juuri osaavat syödä itse vastiketta. Söpöjä ja pontevia vauvoja, mutta... näitä alkaisi olla taas tarpeeksi tuolla työmaalla jo tälle kesää!



Ja ihan pakko laittaa lopuksi, kun piiiiitkästä aikaa sain koneeseen photoshopin ja pääsen leikkimään. Yksi Riisin pennuista, nauhaton pikkumies, josta alkaa päivä päivältä tulla enemmän mun suosikki ;)

Ei kommentteja: