sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2011

Action week&weekend

Viime viikolla ja viikonloppuna tapahtui paljon kaikkea kivaa. Aurinko paistoi ja ensin helle oli niiiiin ihanaaa, mutta loppuviikosta se jo vallan tuskastutti.
Viikko korkattiin kesäisellä pyöräretkellä, jotka ovat jääneet valitettavan harvalukuisiksi. Tiistai oli meidän koiralomapäivä eli mustat jäivät hoitoon ja me ihmiset hyppäsimme Laukontorilta paattiin ja vietimme iltaa Viikinsaaressa. Hieno paikka, koskaan ennen en ollut käynytkään. Pitkästä aikaa oli mukava lompsia kotiin - eikä tarvinnut viedä enään ketään ulos tms.Viikolla ehdimme myös käydä Kuhmalahdella saunomassa, uimassa ja yöpymässäkin, mutta viikonlopulle oli ihan jotain muuta!
Lauantaina heti aamusta olimme Somerolla Woollandiassa lampaita paimentamassa kymmenen muun briardin kanssa. Tikkari näki elämänsä ekan kerran lampaita ja vaikka laji itselleni on ihan uusi ja tuntematon, tiesi Tikkari jokseenkin mitä siltä haluttiin. Eli näillä kolmella kierroksella "sytyteltiin" koiraa lampaille ja kyllä Tikkunekun päässä joku ajatus raksutti. Toivottavasti pääsemme toistekin, jotta näkee vähän eteneeko ajatus...Hieno oli nähdä myös lajia jo hieman harrastaneita briardeja tekemässä varsinaisia harjotteita. Puhumattakaan tilan omista bortsuista - wow mitä taitureita. Kävi myös selväksi , että paimennus on nöyrää tottelemista eli koiran tulee olla tasan hanskassa, jotta siitä voi tulla hyvä.
(ylläolevat kuvat Annamari Aarnio)

Paimenesta ajeltiin Lohjalle Irjan mökille tapaamaan velipoikia Dieseliä ja Peetua.
Sunnuntaina oli vuorossa Karjaan näyttely, jossa aivan liiallisessa helteessä uuvuimme täysin. Tulokset olivat kuitenkin hyvät, Tikkari VSP ja sert & Peetu PU4 ja varasert. Suoraan briardkehästä juoksin Piun kanssa schapekehään, jossa mummosta leivottiin ROP ja ROP-vet. Helteen takia säntäsimme takaisin mökille ja Piu jätti ryhmät väliin.

ROP Smooth Breeze Ford Ranchero ja VSP Boondock´s Jury Is Still Out


Mökillä Tikkari ja mustat pojat pitivät hauskaa - välillä järveen ja taas jaksoi juosta. Kiitos majoituksesta Irja! Seikkailut jatkuvat ...

Kolmikko kirmaaDiesel


Peetu


Peetu hepuloiTikkari ja Diesel keskustelee


TikkariYhdessä uimaan

Tikkari ja Peetu järvessä

Tikkari ja Diesel

Ei kommentteja: