sunnuntaina, marraskuuta 27, 2011

Nooan arkin rakennus aloitettu

Vettä sataa. Sitä vaan sataa ja sataa. Ja tämä pimeys. Jos tämä syksyn tulo muuttuu tätä tahtia kamalammaksi vuosi vuodelta niin mä en ala. Sitä vaan tulee hulluksi tämän moppaamisen ja pesemisen kanssa, ja samaa tahtia saa vaihdella otsalamppuun pattereita.Eilen oli sentään satamatta ja päästiin valoisaan aikaan montulle juoksemaan. Kuivaa ei kuitenkaan ollut ja n. 1,5h juoksemisen jälkeen meni 43min suihkuttaa nuo about puhtaiksi. Yeah.
Remontti on edennyt hitaasti, ja jouduin heti katon jälkeen nöyrtymään, etten nyt ihan yksin saanut näppäristi koirahuonetta valmiiksi. Nyt seiniin on levitelty tasoitteet ja hiottu noin kolmeen kertaan ja vihdoin ensi viikolla alkaa maalaus! Sitten enää matto lattiaan! ja listat. ja...Ankeaan arkeen on mahdutettu vähän ihmismenojakin, viime viikonloppuna oltiin oikein yökylässä Pohojanmaalla. Ja lystiä oli ;)

Tänään oltiin sitten Tikkarin paimenkoulussa nro2. Heinäkuusta on vierähtänyt aikaa, mutta jollain tasolla lambit olivat muistissa. Kiinnosti , mutta kun määrättiin suunta ja vauhti, niin lakkasi huvittamasta. Eka kierroksella Tikkari koitti väistää tilannetta seisomalla paikallaan... vaan saatiin siinä onnistuneitakin pätkiä. Ja toisella kiekalla se meni jo paljon paremmin, silmiin ja ryhtiin nousi uusi kipinä. Mutta nopeasti nuori koira kuluttaa itsensä puhki. Ja kovasti se haluiaisi (kuten kyllä kaikkien muidenkin koirat) ohjaajan jalkoihin tukea hakemaan ja tasapainon säilyttäminen lauman takana oli vielä hankalaa. Helmikuussa lisää! Kuvia ei hämäryydestä johtuen ole ainuttakaan...

Ei kommentteja: