lauantaina, helmikuuta 04, 2012

Hyvän vuoro

Viime teksti omistettiin pahiksille ja epäonnelle, panostetaan nyt parempiin asioihin ;)

Mutta ensin The Pahis kiittää rintarottingilla palstatilasta :Ja kysyy perään, että kehtaako joku väittää että minä olen pahis, että minä olen syönyt jonkun vanukaspurkista pöydältä kaiken muun syyttelyn lisäksi???Mitään oleellista ei ole tapahtunut huonojen asioidenkaan suhteen, mutta mitään uutta inhottavaakaan ei ole sattunut. Häpsii on vapaana vain aukealla pellolla tai töissä keskellä metsää. Ehkä hitusen se on asettunut pahimmasta; viime viikolla se esim. haisteli remmissä ensimmäisen kerran kuukauteen merkintää kuusennäreessä.
Kissatkaan eivät ole pissanneet kertaakaan! Väärään paikkaan siis ;)

Mutta pakkanen tuli. Toki on talvi, mutta kyllä tämä yli -20 pakkanen on KYLMÄÄ! Näpit ja varpaat jäätyy, ei voi mitään. Talokin viilenee ja kuitenkin Vattenfallin kulutuspalkit vaan kasvaa. Koivuklapia on lyöty takkaan illat pitkät ja ihanasti se lämmittää! Ja oma sauna *tähän sydänhymiö* !
Valituslistaa voisi jatkaa loputtomiin. Kaikki tuntuu jäätyvän pystyyn. Eikä vähiten Transporteri...Tänään oli paimenpäivä. Aamulla mittarissa oli kevyet -30,5 ! ja eikuin Transpoint vauhtiin ja Somerolle. Autolastimme Tikkari, Halla ja Nessa paimensivat kaikki oikein mallikkaasti. Tikkarille nämä olivat 6. ja 7. kerta lampaiden näkemistä ja ihan hyvin homma sille aukenee. Halua tehdä on kovasti, mutta on se vaan niin huisiakin - kun oikein vaaditaan jotain! Rauhallinen ote sillä on, itsellä pitäisi olla vaan varmuutta ohjauksessa ettei tulisi niin usein jumahduskohtia. Keväällä toivottavasti taas, vihreille ulkoniityille ;) yhtään kuvamateriaalia ei hämystä hallitreenistä taaskaan ole.
Paimentyttö kuvat otettiin sitten kotona omassa pihassa siskolikka Hallan kanssa. Pitkään aikaan eivät siskot olekaan päässeet keskenään painimaan, mutta lujaa mentiin nutut heiluen ja hammaspainikin sujuivat sopuisasti.

Hännätkin samaan suuntaan :)
Ja kotoSiitamassa samaan aikaan - mitä isot edellä , sitä pienet perässä.
Featuring Ananas ja Riko:1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suku on pahin vaiko kuitenkin paras!? Ainakin Tikkari & Halla ja kotopuolessa Nti Ananas & Riko näyttävät viihtyvän yhdessä. Onneksi Riks-Raks tajusi kunnioittaa Riisi-mammaa Siitaman-reissulla. Nyt sitten toivomme, että Anu ymmärtäisi hankkia niitä lambejakin...
Terkut ja Lycka till!/UM & Riks-Raks