sunnuntaina, helmikuuta 12, 2012

Tallinnaan ja takas

Takana monitoimireissu; lomailua, koiranäyttely ja hankintamatka. Kaikki kohdat suoritettiin suunnitellussa järjestyksessä ja melko pienillä mutkilla matkassa selvittiin ;) - lainanavissa ei tosin ollut Balttiaa lainkaan, Monaco kyllä löytyi. Kartan kanssa pyörittiin ja kohtuullisti osuttiin aina oikeaankin.

Vain nuorimmainen otettiin mukaan, laatuaikaa kerrassaan. Ja oli niin ihmeellisen helppoa yhden koiran kanssa. Siihen liki voisi pyrkiä! (vaan tuskin se ihan äkkiä toteutuu, kun pennunhaju alkaa nyt jo tuoksua nenässä liian usein...)


Hotelli otettiin tällä kertaa keskustasta ihmisiä ajatellen, kerrankin. Yleensä mennään syrjempään, että on isot puistot ja rauhallista koiria ajatellen. Tikkari oli kyllä tosi lungisti, eihän se ole ainoana missään kulkenut.

Nätisti jäi yksin hotellihuoneeseen ja perjantai-iltana hengailtiin tunnin lenkki vanhassa kaupungissa. Tikkari piti paikkallisesta "pukeudutaan turkkeihin" - tyylistä, tyyppi yritti hamuta yhtä jos toista kettupuuhkaa matkan varrella ;)


Lauantaina suoritettiin näyttelyssä piipahdus. Tikkari teki mitä toivottiin, serti ja cacib tuli, samoin Rop-ruusuke!Hieman helpommin sujuu tämä tyttären cacib-jahti kuin Riisillä, joka ehti kerätä viisi varacacibia ulkomailtakin... Ryhmiin ei jääty, vaan suunnattiin rannan tuntumaan ostoksille. Voisi sanoa, että nyt on varastot täynnä. Katsotaan kesän lopussa uudestaan, tuskin on noin montaa pikkukarhua meidän vaatehuoneen nurkassa silloin! Remonttitarvikkeita emme ehtineet metsästämään ja aikalailla tuolla naapurissa tuntuvat hinnat nousseen eli vartavasten sinne ei kannata ostoksille lähteä.


Sitten vaan seuraavia reissuja suunnittelemaan ja elämässä etiäpäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tikkari ei siis saanutkaan kettupuuhkaa Tallinasta?! Putte nuuhki vallan kiinnostuneena turkiksia Tornin aulassa viime viikoloppuna. Hotla oli täynnä naapurimaasta tulleita turisteja turkeissaan :)

Onnittelut ruusukkeista :)