perjantaina, huhtikuuta 06, 2012

Pitkä on ollut perjantai!

Pääsiäisiä vaan!


Pääsiäisloman sisältönä on makkarin remontti. Ja vähän muutakin askartelua. Ja ulkoilua. Ja...

Tästä lähdettiin... vanha tapetti oli aika...valmis (en halua edes ajatella mitä edelliset asukkaat on täällä touhunneet).


Katto saa luvan vaaleta pari pykälää, kun täällä on muutenkin aina pimeää


Katto on nyt maalattu kertaalleen, vielä noin kolme kertaa jäljellä. Helpompaa tämä nyt on, kun koirahuone jo opetti mitä kaikkea suunnilleen pitää tehdä..
Tapettien irroitus ei ollut ihan simppeliä, koska seinälevyjä ei ole pohjamaalattu ja tapetit ovat todella tiukassa...Siinä ei paljon irroitusliuoksetkaan auttaneet.


Haaveena olisi maanantaina olla tapetointivaiheessa, katto valmiina ja lattia irroitettuna. Katsotaan maanantaina. Kun tässä pitäs kaikkea muutakin tehdä!

Vaikka aita edelleen on vaiheessa ja valvomatta noita ei kauheasti uskalla ulkona pitää, on tuo oma piha silti ihana. Ikkunasta on hauska seurata niiden retkiä ja paineja ympäri tonttia. Vähän toista kuin maata tylsänä sisällä!
Ihan vielä ei päästä grillailemaan...Kellonajan mukaan pitkäperjantai alkaa olla vähissä, joten lienee aika lähteä tutustumaan väliaikaiseen makkariimme - sänky siirrettiin koirahuoneeseen, josta koirat olivat vain innoissaan :) Varmasti saadaan seuraa sänkyyn nyt kun kerran lainataan heidän huoneettaankin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta alkaa näyttämään :) vaikka kuvat onkin rempan keskeltä.

- Pep & Tao