keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

Jekkuja ja Pyyhkeitä


Taas voisi aloittaa: "paljon on vettä virrannut"...
Viikko sitten Pellasten Bambi synnytti seitsemän pientä staffin alkua. Kaikki on hyvin, mutta monia koukeroitakin tähän on mahtunut mammakoiran kalkkitasapainon kanssa taiteillessa.Viime viikko siis hurahti itseltäni sangen työpainotteisesti, enkä käynyt kotona kuin nukkumassa. Lauantai aamuna startattiin sitten kauan odotetulle Latvian keikalle. Alunperin en sinne itse ollut lähdössä eikä siis kukaan mun koiristakaan, mutta kun Bambin synnytys osui niin lähelle, niin lähdin reissuun tuuraamaan Anua.

Minun ja Maaritin "Transpointit" pakattiin kohtuu tiiviiseen ja sitten vaan hauskaa pitämään yhdeksän koiran kera. Saatiinhan tuolta nyt jotain tuloksiakin, mutta ainakin hauskaa oli!

Hotellissa briardit kasattiin illaksi samaan huoneeseen harjaustalkoisiin. Nautiskeltiin viiniä ja höpöteltiin niitä näitä. Ihanat karvajalat meillä, kun kaikki reissasivat sulassa sovussa alusta loppuun.
Erikoismaininnan saavat Tyyris ja neiti Naanaa. Kauheasti en ole ehtinyt töissä tyttösten kanssa aikaa viettää, ja niimpä täytyy antaa näille kiitos pääkopan sisällöstä. Sangen täysipäisiä koiria ovat. Asuvat laumassa maalla, eivätkä juuri ole kotoaan poistuneet. Ja aivan rennosti reissasivat, ajelivat hissillä, kulkivat pimeillä kaduilla bussien seassa, lösähtivät hotellin lattialle nukkumaan kuin kotiinsa konsanaan. Ei sillä, ei ollut pojissakaan moittimista, mutta heillä oli sentään omat ihmiset mukana ja kulkevat muutenkin ihmisten ilmoilla ;)
Riko starttasi elämänsä ekassa näyttelyssä ja voitti hienosti itseään puolivuotta vanhemman kilpakumppanin ansaiten ensimmäisen tittelinsä.

Riko - ja hetkeä myöhemmin uusi LVJV-12 Boondock´s Law And Order

Vauhdin huumaa Rikon kanssa - tämän pojan kanssa saa vielä juosta, nytkään ei kamera perässä pysynyt!Peetu taipui avoimessa luokassa toiseksi eikä pikkuneiti Ananas junnuissa hurmannut meidän tuomaria, vaikka esiintymistä ja luonnetta kehuttiinkin. Nana näyttää vielä kaikille! Tyyris esiintyi hienosti ja juoksi itsensä narttujen voittoon. Uusi titteli jonon jatkoksi! Jos tahti tästä nyt vähän kiihtyisi, neidin edellinen näyttely oli Latvian voittajassa vuosi sitten..

ROP Black Valiants Oceano ja VSP Boondock´s Job For The Boys


Handler ja neljän suoraHeidi ja ERInomaiset staffisisarukset Joey ja Nylon


Reissun ainoa ROPpikoira PenaTähän väliin reissun pyyhkeet...
En hurmaantunut yhtään Latvian sangeen nipottavaan kulttuuriin. Ja ainakaan en enään mene Hotelli Days:iin. Koirista maksettiin 10e/nenä ja elettiin kyllänsä sivujamme myöten. Lähtiessä huoneet tarkistettiin ja kaikki pistettiin maksamaan ekstraa likaisista/märistä pyyhkeistä 10e/pyyhe. Ja näillä ei tosiaankaan ollut koiria pyyhitty! Vaan ihan normi suihkun jälkeen tiputettu lattialle, kuten monissa hotelleissa ihan ohjeena on. Aikamma kinattiin silmät pyöreinä, mutta totesin lopuksi Keep your money, keep your towels, keep your hotel. Ja seuraavalla kerralla menee tosiaan hotla vaihtoon!

Ja loppuun reissun ilopilleri, The Jekkupipo! Tämä kaveri tulee varmasti reissamaan ahkerasti jatkossakin, joten eiköhän kuvakokoelmakin kartu ;)
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oltiin kanssa samassa hotellissa ja pyyhkeistä meillekin napistiin, vaikka koiraa ei oltu todellakaan niihin hotellin pyyhkeisiin pyyhitty vaan mukana oli koiralle omat! Ei siis oltu ainoita! Tais olla hotellilla rahat vähissä :D vaadimme pyyhkeet mukaan, kun kerta niistä maksettiin. Meille myös viimeinen kerta tässä hotellissa, oliskos ollut noin viides reissu sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Oltiin kanssa samassa hotellissa ja pyyhkeistä meillekin napistiin, vaikka koiraa ei oltu todellakaan niihin hotellin pyyhkeisiin pyyhitty vaan mukana oli koiralle omat! Ei siis oltu ainoita! Tais olla hotellilla rahat vähissä :D vaadimme pyyhkeet mukaan, kun kerta niistä maksettiin. Meille myös viimeinen kerta tässä hotellissa, oliskos ollut noin viides reissu sinne!