sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Ihan vain kotona

Rauhallinen kotiviikonloppu takana - ja tarpeeseen tuli.

Päätin perjantain työpäivän naputtamalla asiakkaalle tekstarin: "Aika ja auto ok. Naidaan sitten!" Jep, ennakoiva on päällä ja versio "Nähdään" sanasta sai repeilyn aikaan. Loman tarpeessa siis ;)

Kaksi päivää olen hissukseen siivoillut tätä kaaosta ja nyt näin sunnuntai-iltana loppusuora häämöttää. Tavaraa vaan jää lojumaan sinne tänne ja näillä kurakeleillä olen jo luopunut osin perussiivouksestakin... Nyt on hingattu sieltä täältä ja kylppärin lattiastakin tuli taas huomattavan vaalea!

Pienten hankaluuksien jälkeen uudet keittiötsydeemit ovat paikallaan ja hienoo on ;)


Eilen oli piiiiiitkästä aikaa kirkas, hetkittäin jopa aurinkoinen päivä. Ajoin koirat metsäautotielle tuonne syrjempään toivoen _hieman_ pienempää väenpaljoutta. Ekan 300m matkalla tuli vastaan hevonen ja perhe sienikorien kanssa sekä kennelin verran kultaisianoutajia... Tästä reitti rauhoittui huomattavasti ja saatiinkin reipas tunti pistellä reippaasti vain parilla vastaantulijalla. Hyvää teki kaikille, sen verran onnettomilla laahustuksilla on taas viime viikko menty.

Kotipihassakin on ollut taas enemmän äksöniä. Pari meidän kurrea jäi kesällä auton alle tuossa ihan omassa risteyksessä ja luulin niiden loppuneen tyystin. Nyt tämä ilmeisesti kesäinen kakara tuossa sinkoilee, ja sen tekniikkana on hieman poikkeava "jähmetyn näkymättömäksi tähän oksalle". Siitä pääsee siis ottamaan kuviakin ihan liki. Kun ei vaan yhtään alemmas jähmettyisi - briardi kiipee nimittäin aika korkealle puuhun! Häpsii on kurresta aivan tohkeissaan ja kyllä nuo muutkin sitä seuraavat.

Sankari itse...

Kyttääjä 1
Kyttääjä 2

Ja kaikkein kovin:Kyttääjä 3


Ihan vielä ei ole jouluvalojen aika, mutta tunnelmoida voi takkatulen lisäksi terassin lyhdyillä. Näkee tontutkin sitten kunnolla kurkkia...


Viikon päästä pitääkin alkaa asennoitumaan taas reissutunnelmaan, kun on taas aika pakata paku täyteen ja hurauttaa Tanskaan showtunnelmiin. Sinänsä täältä mudasta tekisi mieli paljon kauemmas, mutta jos Forecaa on uskominen, pientä pakkasta voisi olla luvassa. Oi kuinka ihanalta rapsakka kuiva pakkasmaa kuulostaisi tämän litslits-läts kauden jälkeen.

Ei kommentteja: