sunnuntaina, lokakuuta 28, 2012

Arkista kivaa

Tästä viikonloppupäivityksestä on tainnut tulla tapa ;)

Aika arkinen viikko, mutta ainakin valituksen määrä väheni. Käänne kelissä tapahtui lopulta kuivempaan suuntaan - kun ei kerran muuten, niin pakkasen kautta. Ja tulihan sitä luntakin sen verran, että kirkastui kerrasta ja saatiin liikennettäkin hieman sekaisin. Kerrankin meillä oli erittäin ajoissa talvigumit alla.
Aika jees, että viikolla ei tarvinnut mopata kertaakaan ja imurointivälikin on nyt ollut kaksi päivää...


Viikonloppuun ehdittiin ympätä sopivasti kaikkea. Lauantaina käväistiin Kuhmalahdella metsänraivauksen parissa. Urakka etenee...hitaasti mutta varmasti.

Kuvassa tiivistyy viikonloppu hyvin, metsätöitä, polttopuun keruuta ja koiria ;)

Metsuroinnin jälkeen koirat pääsi hömpppäämään kaikessa rauhassa metsään ja pelloille. Ja kyllä mentiinkin.


Ja taas Häpsii oli aivan rento ja kiva koira. Arjessa on ollut enempi vähempi vaikeaa. Taas - tai edelleen. Mitään erikoista ei ole päässyt sattumaan, olen kokoajan varovaisempi ja aina vaan vähemmän tuo on vapaana. Ja ainakin yhtä hektinen se on kuin ennenkin. Koska se lenkkeilee kovan käskyn alla, se on myös sangen kovassa paineessa. Oikein inhottaa katsella sitä, kun se hysteerisenä ja maanisena kyttää tilannetta sännätä ja toisaalta väistää minua/remmiä. Jos lenkin onnistuu tekemään ilman muuta liikennettä, se on hieman tasaisempi ja rennompi, mutta yksikin lenkkeilyjä saa tilanteen kiristymään. Ja tietty mun on tosi vaikeaa pitää itseni rentoja tuon kanssa, koska joudun jo fyysisesti olemaan jännittynyt sen kanssa. On ihana nähdä se maalla rentona, kuljeskelevan, ravailevan rauhassa, nuuskivan...kaikkea mitä se ei ikinä arjessa tee. Sääliksi käy, mutta tällä paketilla koitetaan mennä.

Illaksi tyttöjen iltaan syömään, juomaan ja saunomaan. Mukavaa piristystä arkeen tavata välillä vähän muitakin ihmisiä ja puhua muustakin kuin koirista.

Sunnuntaina ihana kellojen kääntö antoi tunnin uniaikaa lisää. Ja jotenkin on tuntunut, että tämä päivä on ollut pidempi, on ehtinyt vaikka mitä (vaikka sen tunnin kyllä käytin siihen nukkumiseen ;)) . Päivällä käytiin kunnon lenkki, likemmäs 10km Riisin ja Tikkarin kanssa. Oli mukava pistellä rennosti valoisalla kelillä - ilmän Häpsiitä.

Tikkari valmistautuu ensi viikonlopun näyttelyihin...Sitten ehdittiin vielä mainiosti shoppaileen, syömään ja suoriutua pakollisista kotitöistä. Kerrankin sunnuntai-iltana on jokseenkin aikaansaanut ole. Jep, rästitöiden lista on loputon, mutta... silti !
Nyt saa alkaa vähitellen pakkaamaan ensi viikonloppua varten!Lähdetty on, mutta tuskin Tampereelle

"Tämä talo on tyhjempi nyt
kun sä lähdit Tampereelle etkä takaisin tullut
tämä talo on kylmempi nyt"

Ei kommentteja: