keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Talven viikkoja

Koko joulukuun on ollut talviset kelit, maa valkoisena ja mittari miinuksella. Toistaiseksi aivan hulluilta pakkasilta on vältytty. Lunta valitettavasti tulee salakavalasti vähän lisää joka päivä ja kyllä tuo määrä nyt jo alkaa esim. metsässä tuntua. Meidän hyvin alkanut potkukelkkailukin vähän tökkii, kun pöpperölunta on koko ajan.Puiden kaato ja oksaprosessointi katkaisi meidän sisäremontin ja se on nyt ollut aikaslailla jäissä. Tarvis varmaan raapia jostain se aika, että tapetit saisi seinään ja lattian tehtyä. Loppu viimeksi siinä ei hirmuisen aikaa menis, mutta me ei vaan olla oltu kotona, ainakaan yhtä aikaa.

Messari oli ja meni. Riisi oli ilmoitettu vain sunnuntaille, mutta kävimme turisteina pyörimässä paikanpäällä jo lauantaina. Riko Riisinpoika arvioitiin toiseksi parhaaksi urooksi lauantaina kera sinivalkean ja valkean ruusukkeen  Sunnuntain tuomari tykkäsi aikalailla eri koirista kuin lauantain, monen kohdalla nauhan väri vaihtui, suuntaan tai toiseen. Peetu esiintyi upeasti (lauantaina se oli huomattavasti kiinnostuneempi kehäkavereista kuin eteenpäin menosta…) ja hurmasi tuomarimme. Lopputulemana ROP-ruusuke ja uusi titteli. Itse en voinut ryhmiin asti jäädä, mutta onneksi Peetua ulkomaillakin esittänyt Juri Geidons tuli apuun ja esittikin pojan ryhmässä niin tyylikkäästi kuuden parhaan joukkoon!
Viime viikonloppu hurahtikin töissä kellon ympäri. Anu, Heidi ja Ullamaj lähtivät halkomaan lumikenttiä Liettuaan ja kotiutuivat tapahtumarikkaan retken jälkeen maanantaina onneksi yhtenä kappaleena. Cacibejakin tuli, joten hukkareissu ei tämäkään ollut. Nyt odotellaan Tyyrikselle tärkeää pakettia ulkomailta ja katsotaan mitä sen sisällöstä aikanaan tulee! (Toivottavasti tässä ei nyt käy allekirjoittaneelle huonosti ….kun sillä olis jo nimikin valmiina ;) )

Työmaa saatiin pidettyä kunnialla pystyssä, ja kohtuullinen pakkanen mahdollisti koirien runsaan ulkoilun. Tällöin ne ovat heti sisätiloissa rauhallisempia, ja varsinkin illalla talo hiljenee äkisti nukkumaan kun iltanakit jaetaan ja valot himmenee.
Clintonilla oli tosi hubaa kun meidän tytöt pitkästä aikaa tuli leikkimään. Ja sitä menoa sitten riitti. Jep, ei uskoisin että Riisi ja Clinton täyttävät tänään 7v - onnea kaikille muillekin sisaruksille!
Nyt pitäisi vähän asennoitua jouluun, se olisi hyvä syy (taas kerran) siivota tämä kämppä vähän perusteellisemmin. Tavoite on olla vaan ja jos kerrankin ehtisi ja jaksaisi ulkoilla kunnolla. Ja nukkua!


Ei kommentteja: