sunnuntaina, maaliskuuta 10, 2013

Pimeys on unohdettu


Kevät uhkaa tulla. Noh, pakkasta on ollut reilusti ja öisin vallan paljon (viime yönäkin enemmän kuin -25). Päivisin on kuitenkin ollut kirkasta ja liki joka päivä on edes jonkinverran nähty aurinkoa.

Sinänsä ei yhtään liian .myöhään. Kyllä on tuntunut väsytyksen määrässä tämä pimein talvi oliko se nyt 50 vuoteen....

Ja nyt tämä viikonloppu -kaksi päivää paistetta kirkkaalta taivaalta. Akut alkaa olla ladattu tai ainakin posket punoittaa!

Viikko sitten olinkin kipeänä. Pari päivää piti kuumetta, mutta kurkku oli tuskaisen kipeä liki viikon. Mutta nyt taas mennään normivolyymilla.

Transporterikin saatiin huoltamolla taas kuntoon ja katsastusmies antoi leiman kerrasta. Halpaa huvia ei ole auton hoitokaan, jos ei ole eläinlääkärireissutkaan. Toivotaan kynnet ristissä ettei tarvittaisi kumpiakaan pitkään aikaan!!!


Eilen käväistiin Pohjanmaan turnee eli sukulaiset moikkaamassa Jalasjärvellä ja pieni pyrähdys Virroilla. Sieltä sitten karavaani yöksi Kuhmalahdelle , jotta tänään saatiin nauttia koko päivä hiljaisesta maaseudusta. Olikin ihanaa ulkoilla pelloilla ja jäällä näkemättä ketään. Jaloissa makaa tyytyväiset koirat ja kameran muistikortti on täynnä ;) Hyvän vapaapäivän takuu. Ja onneksi päästään sinne taas ensi viikonlopuksikin.

 
                                            Riisi ja Tikkari

Tikkari
Riisi 
TikkariHäpsii


On muuten kohtuullisen hyvä käpyvuosi!
 
 
Jukan saunaprojekti etenee hyvää vauhtia. Parisen viikkoa ja sen voinee siirtää paikalleen...
...sen pitäisi mahtua hallin ovesta
Kiuas on jo paikoillaan

Kattokin jo melkein valmis

 
 
ja loppuun terroristikissa Vuokon kuulumiset. Tapetit on liki kokonaan revitty ja ensi viikolla nuorineiti pääsee käymään kaupungilla... ja kotiin takuulla "tukkakipeenä". Ehkä tästäkin tulee aikuinen jonain päivänä...

 
 


 

Ei kommentteja: