sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2014

On hanget korkeat nietokset - NOT
Tänään oli loistava ulkoilusää, pilvetön taivas, yöllä oli ollut pakkanen, kuiva maa ja vapaapäivä. Niimpä Maritan kanssa vietiin viisikko tyhjentään päät Kuhmalahdelle ja lujaa mentiin. Hauskoja turilaita kun taas pidemmän tauonkin jälkeen mukisematta kirmasivat kimpassa!

Huuru ja Halla
Huuru
Riisi
Tikkari
Huuru, Halla, Tikkari ja Riisi
Huuru, Riisi , Tikkari ja Halla

*Toim.Huom. Häpsiikin kirmasi mukana kovaa (niin kovaa, että varpaat olivat verillä kun oudoksestaan soralla juoksi), mutta se diskattiin kuvista niin kovin erilaisen ulkokuorensa vuoksi. *

Kun kelit kerran ovat näin keväiset, niin tehtiin sitten kevätkampaus jo ajoissa!

Viikollakin meillä oli koiramaisen hauskaa, kun käytiin yhtenä päivänä tottistelemassa läheisellä kentällä. Pitkän tauon jälkeen koirat, varsinkin Häpsii, olivat aivan liekeissä. Juu, ei puhuta tekniikasta eikä taidoista, mutta fiilisi oli aidon hyvä. Liki tippa tuli linssiin, kun Häpsii NIIN halusi tehdä seuraamista ja kyllähän ne suorat kulkee, mutta siihen ne kyvyt sitten loppuivatkin. Maahanmenossa etujalat menivät vähän mutkalle ja kulmissa meinaa koira kaatua. Mutta palkkarätti sai kyytiä ja sen kanssa esiinnyttiin muille niin että meinasi tulla paha kateus. Sillä kateudella TIkkarikin teki melko terävän setin ja Riisikin halusi oman osansa. Kerrankin vaellettiin kentältä kotiin hymynkare kaikkien suupielissä!

Tikkari sai vielä pitää villansa ja pääsi vain kylpyyn ja kammanalle.

Häpsii on ottanut lastenvahdin roolin, se on kyllä nykyään aina siellä missä Attekin.

Ei kommentteja: